Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een reiskussen bedrukken: comfortabele promotie

Denken aan het comfort van uw relaties en daarvoor een reiskussen bedrukken als ultiem relatiegeschenk: het is een attentie die ze zeker zullen waarderen. Terwijl uw relatie geniet van uw gift, krijgen de omzittenden de bron van dit behagen te zien. Een merk dat op zulke manier zijn relaties in de watten legt, is zeker iets om te onthouden. Als u dus in de reis business opereert, hetzij per vliegtuig of autocar, is een bedrukt reiskussen een vanzelfsprekend en perfect op uw product afgestemd relatiegeschenk, dat trouwens niet enkel tijdens het reizen comfort geeft.

Een reiskussen bedrukken met uw logo, onmisbaar op den duur

Een reiskussen in de vorm van zwoele lippen, u geeft er uw relatie ook letterlijk een spreekwoordelijke kus mee: er mag al eens geglimlacht worden. Opblaasbaar zodat het geen plaats inneemt buiten gebruik of gevuld met korrels voor een zachte, relaxerende massage tijdens de reis. Eenmaal aangekomen is uw relatie fit en uitgerust, allemaal dankzij uw relatiegeschenk. Uw logo staat synoniem voor relaxeren, vakantie en reizen, wat ook weer mooi meegenomen is. Met een reiskussen als relatiegeschenk houdt uw logo een belofte in waar men graag aan herinnerd wordt.

Een reiskussen bedrukken voor rustgevende reclame

Bij Allgifts.be staat er geen maat op de keuze aan relatiegeschenken. U kunt dan ook kiezen uit meer dan 60.000 artikelen. Daarnaast hanteren wij een uiterst flexibele service, die ruimte laat voor last-minute aanpassingen en spoedbestellingen. De verschillende state-of-the-art druktechnieken, de hands-on mentaliteit van onze specialisten en de sublieme kwaliteit van het drukwerk zijn allemaal troeven die wij in ons 20-jarig bestaan tot in de perfectie hebben opgevoerd. Die perfectie wordt dagelijks aangescherpt door de vinger aan de pols te houden inzake nieuwe ontwikkelingen op bedrukkingstechnieken. Zo bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999