Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vlaggenlijnen bedrukken

Laat u een vlaggenlijn bedrukken, dan is uw feestje helemaal compleet! Wat er ook te vieren is, een vlaggenlijn bedrukken is altijd tof. Is er een wereldkampioenschap voetbal of misschien wel een andere sport, dan kunt u uw favoriete land aanmoedigen met fan- en feestartikelen zoals deze. Vlaggenlijnen doen u bovendien opvallen, wanneer u ze van uw logo voorziet. Mensen zien uw logo keer op keer en associëren het met een feestelijke gebeurtenis! Vlaggenlijnen kunt u in allerlei vormen met allerlei opdrukken helemaal customizen naar uw wens.
 

Vlaggenlijn bedrukken!

Vlaggenlijnen maken uw feestje helemaal optimaal. Ze brengen net dat beetje extra vrolijkheid in de ruimte en kleden het wat meer aan. Ze zijn vaak van polyester gemaakt, wat ze stevig maakt en bovendien waterafstotend. Alles helemaal brandveilig maken? We kunnen ook vlaggetjes bedrukken die gemaakt zijn van vlamwerend papier. Onze vlaggenlijnen zijn vaak 6 tot 10 meter lang en kunnen dus vaak een ruimte vullen, diagonaal en gewoon recht. U kunt een standaard vlaggenlijn bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, maar u kunt ook zelf een vlaggenlijn maken naar uw wens. In dat laatste geval kiest u een standaard vlaggenlijn, waarvan u de vlaggetjes all over bedrukt met uw artwork. Het is uw feestje, dus we kunnen uw vlaggenlijn bedrukken zoals ú dat wilt! Veel van onze vlaggenlijnen hebben geen minimale afname en dat maakt dit feestartikel ook ideaal om voor te kiezen. Een aantal ervan heeft dit wel.

Waarom een vlaggenlijn maken?

Een vlaggenlijn bedrukken kan dus in groten getale, om bijvoorbeeld weg te geven. Het kan dienen als ideaal merchandise of gewoon een leuk, feestelijk geschenk, voor de carnaval bijvoorbeeld! Onze standaard vlaggenlijnen zijn enorm breed inzetbaar. Laat u zelf een vlaggenlijn maken, dan is de inzetbaarheid natuurlijk afhankelijk van de opdruk. Ook hier liggen veel (promotie)kansen! U kunt ook in kleinere aantallen een vlaggenlijn maken. Dat is bijvoorbeeld geschikt voor uw eigen feestjes. Een vlaggenlijn bedrukken kan voor allerlei gebeurtenissen. Al is het maar een borrel. Ook voor afscheidsfeestjes of jubilea van medewerkers is een vlaggenlijn maken ideaal. En wat dacht u van open dagen? Een vlaggenlijn bedrukken voor een open dag laat u meer opvallen bij alle bezoekers en u blijft nog beter hangen! Een vlaggenlijn maken om bijvoorbeeld weg te geven? Ook perfect! Uw relaties kunnen de vlaggetjes op dezelfde gebeurtenissen ophangen. Vlaggetjes bedrukken kan op vierkante, maar ook driehoekige exemplaren. De vlaggetjes verschillen per vlaggenlijn ook nog eens van grootte. Kijk daarom goed welke vlaggenlijn u selecteert.

Uw vlaggetjes bedrukken

Ook een belangrijk punt om op te letten bij vlaggetjes bedrukken, is de bedrukking. Is de vlaggenlijn bedrukken die u wilt wel mogelijk? Een aantal van onze vlaggetjes bedrukken we namelijk niet. Dit geldt voor de standaard vlaggenlijnen, zoals die met voetballen erop of met een Duitse of Belgische vlag. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vlaggenlijn, die u wél kunt bedrukken. Of dat nu met het logo is, een foto of een creatieve boodschap, het kan allemaal. De vlaggetjes bedrukken we in dat geval all over en kan in full color. Zo’n soort vlaggenlijn bedrukken doen we op aanvraag. Er is geen vaste druktechniek of –positie. Deze kunt u samen met een van onze professionals bepalen, zodat u straks het beste resultaat in huis hebt. Het aantal kleuren waarin we de vlaggenlijn bedrukken, ligt aan het artwork en moet dus persoonlijk bepaald worden.

Vlaggenlijnen bestellen bij Allgifts

Laat bij ons een vlaggenlijn bedrukken en u heeft een geschenk of eigen versiering helemaal naar uw wens! Voor de voetbal of voor een feestelijke gebeurtenis binnen uw bedrijf. Hoe dat werkt? U geeft op de productpagina uw voorkeuren aan en uploadt uw artwork waarmee we uw vlaggenlijn bedrukken. Dat artwork hebben we in een gevectoriseerd bestand nodig. Heeft u dit niet of klinkt dit als hogere wiskunde? Geen probleem! Dan zetten de mensen van onze logoservice het bestand g gratis voor u om in een bruikbaar bestand. Hoe ziet dat er dan uit, een vlaggenlijn maken met mijn logo? Of met die bepaalde foto erop? Dat krijgt u altijd van tevoren te zien! Wanneer u bestelt, maken wij een digitale drukproef voor u klaar. Die krijgt u zo snel mogelijk per mail. Hierbij vragen we om uw akkoord. Alleen als het helemaal naar uw wens is, gaan we voor u drukken. Zo krijgt u zeker weten het juiste resultaat in huis.

Ballonnen bedrukken

Het feest is nog niet voorbij! Wilt u, misschien wel naast een vlaggenlijn bedrukken, ballonnen bedrukken? Ballonnen zijn ideaal om op te hangen ter versiering, maar ook om op te laten. Ballonnen hebben een aanzienlijk drukoppervlak en laten uw merk ontzettend goed opvallen. Ballonnen oplaten, maar dan wel ecologisch verantwoord? Natuurlijk! Ga dan voor ballonnen van natuurlatex. Dit materiaal is gemaakt van natuurlijk materiaal en is daardoor 100% biologisch afbreekbaar. Net als vlaggenlijnen zijn ballonnen er in standaard ontwerpen, maar ze kunnen natuurlijk ook zelf worden ontworpen.

Oranje artikelen bedrukken

Holland aanmoedigen? Dan kunnen oranjeartikelen niet ontbreken! Oranje artikelen bedrukken is enorm veelzijdig. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. We hebben standaard of gekke petjes, maar ook hoeden en zelfs complete party sets! Het is helemaal aan u. Boa’s, sjaals of kroontjes. Het is zeker het bekijken waard. Dit soort artikelen zijn leuk voor bijvoorbeeld de voetbal, maar natuurlijk is Koningsdag ook een uitstekende gelegenheid voor deze spulletjes. En wanneer u deze laat personaliseren met uw eigen logo, wordt u ook nog eens geassocieerd met een feestelijke gebeurtenis. Laat u een vlaggenlijn bedrukken, of toch oranjeartikelen? Beide kan natuurlijk ook. Sky’s the limit!

Vlaggen bedrukken

Laat u een vlaggenlijn bedrukken, of toch een grote vlag? De meeste vlaggen bedrukken we niet, maar die hebben al een standaard ontwerp. In het oranje of met de kleuren van de Nederlandse vlag. Maar naast Nederlandse vlaggen hebben we natuurlijk ook voor België en Duitsland gave, grote vlaggen. Een standaard vlag van je land of toch een creatief ontworpen vlag van je land? U kunt vlaggen perfect zelf op uw feestjes inzetten, maar als weggever dienen ze uiteraard ook uitstekend.

Toeters bedrukken

Speelt jouw club of is er een ander feestje waarbij je je moet laten horen? Dan is toeters bedrukken een goed idee! Toeters zijn er in allerlei passende kleuren. Je kunt ze afstemmen op je land, je club of natuurlijk op je eigen huisstijl. Gaat u voor een grote blaastoeter of toch voor een kleine luchttoeter, die minstens net zo hard zal klinken als een grote?

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999