I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()

Bedrukte vlaggenlijnen 

Maak er een feestje van én promoot uw bedrijf! Vlaggenlijnen zijn ideaal om op te hangen wanneer er bijvoorbeeld een belangrijke internationale voetbalwednstrijd is. Maar ook wanneer er iemand jarig is verdient diegene een versierde werkplek. Onze vlaggenlijnen variëren in vorm en print. Sommige hebben een Belgische of Duitse vlag en sommige vlaggen kunt u compleet zelf bedrukken.

Uw vlaggenlijnen met logo

Gaat u 100% voor veiligheid? Dan is een vuurwerende vlaggenlijn misschien een erg goed idee. We hebben ze erbij die van speciaal brandwerend kunststof zijn gemaakt. Voor wanneer je bijvoorbeeld kaarsjes op tafel hebt staan. Gaat u bovendien voor vierkante vlaggetjes of de speelse driehoekige? Het kan allemaal!

Bedrukte vlaggenlijnen bestellen

Bestel bij ons eenvoudig en snel uw vlaggenlijnen. Het feest kan beginnen, want de bedrukte vlaggenlijnen zijn gauw binnen! En dat terwijl u kunt meekijken. U krijgt altijd eerst in een digitale drukproef te zien hoe uw bedrukte vlaggenlijnen eruit komen te zien. Geeft u akkoord, dan gaan we aan de slag en kunt u uw bestelling van deur tot deur volgen!

8.7

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award