Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Agenda's bedrukken: lezen en gelezen worden

Ondanks het elektronische gemak waarmee we vandaag onze dag indelen en afspraken memoriseren op de smartphone, blijft het schrijven met pen en papier een eigen charme hebben. Laat een agenda bedrukken en verjaardagen, belangrijke data en afspraken zullen er hun plaats in vinden. Een knap bedrukte agenda voor uw zakenrelaties of uw personeel in mooi kunstleer geeft uw logo een vertrouwenwekkend cachet. Het is een klassieker in zijn genre en van klassiekers weten we dat ze werken.

Bedrukte agenda’s: uw logo brengt orde op zaken

U kunt van een agenda een weerkerend relatiegeschenk maken waar op den duur jaarlijks reikhalzend naar uitgekeken wordt. Uw logo maakt hem ook herkenbaar, zodat uw relaties gemakkelijk hun belangrijke boekje snel terugvinden in hun schouder- of laptoptas. Met een agenda profileert u zich als een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt. Ook de indeling van dit artikel speelt een rol. Handige opbergvakjes voor kredietkaarten, plaats voor een pen: het zijn allemaal elementen die van een bedrukte agenda een statement maken van uw naam. Wilt u nog meer mogelijkheden bekijken op dat gebied, bestudeer dan eens onze collectie mooie schrijfmappen.

Een agenda bedrukken, omdat u weet wat belangrijk is

Een stemmige, chique agenda bedrukken voor uw bezoekers in de vergaderruimtes. Uw bedrijfsinformatie vergezeld laten gaan met een passende agenda met uw logo op. De presentatie van een nieuw product, vergezeld van een agenda. Bedrukte agenda’s voor uw klanten die een autoverzekering afsluiten: doe er uw voordeel mee en speel erop in. U levert ons uw logo aan, desgewenst zetten wij het om in gevectoriseerd artwork. Bij Allgifts.be gaan we altijd voor het beste resultaat, professionele kwaliteit verzekerd.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999