Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

King

Laat je waardering merken... met merken! King is zo'n merk waarbij je relatie positieve associaties bij je merk gaat ontwikkelen. Omdat het lekkere pepermuntjes zijn, maar ook omdat een merkproduct staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Doe inspiratie op voor een tof geschenk of ga voor Kind pepermunt met logo. Bij Allgifts leveren we goede kwaliteit, merk of geen merk. Toch is de beleving anders bij een merkproduct. Daarom hebben we alleen al van snoepjes diverse merken in huis, zo ook bijvoorbeeld Mentos! Wat ga jij uitdelen?

King pepermunt met logo

King pepermunt kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Dat is het merk van de rolletjes pepermunt. Toch heeft het merk daarnaast ook blisters en andere toffe verpakkingen. En die verpakkingen, die kun jij nog personaliseren ook! Zo heb jij je eigen rol King pepermunt met logo. Een gewone, klassieke rol om op bijvoorbeeld evenementen weg te geven, of om aan je bezoekers te geven. Daarnaast hebben we ook een mini King pepermunt vrachtwagen! Deze truck kun je helemaal niet eigen inzicht personaliseren. Het is het omhulsel van het fijne rolletje King pepermunt. Gaaf en opvallend! Hecht je wat minder waarde aan 'echte' merken? Dan kun je bij ons ook pepermunt bedrukken van andere merkjes, die wat minder bekend staan. Bij Allgifts kun je ervan uitgaan dat je hoe dan ook kwaliteit geleverd krijgt bij al het gepersonaliseerde snoep. Merk of geen merk!

Mini King pepermunt truck of toch iets anders?

Je hebt mensen die graag opvallen, iets speciaals doen. Je hebt daarnaast ook genoeg mensen die graag 'normaal' doen. Voor iedereen hebben wij een passend relatiegeschenk! Alleen al het merk King biedt je diverse mogelijkheden. Laat jij 'gewoon' een rol King personaliseren of ga je voor een gepersonaliseerde truck als verpakking van je mini King pepermunt? Overigens kun je ook gaan voor handige blisters. Dat zijn de verpakkingen met een even aantal snoepjes erin, met een sleeve eromheen. En die sleeve, die kun je uiteraard ook helemaal personaliseren naar jouw wens! Of je nu gaat voor King pepermunt met logo of ander pepermunt laat bedrukken, je hebt hoe dan ook een uitstekende weggever! Wist je dat pepermunt zorgt voor meer veiligheid in het verkeer? De geur ervan maakt je namelijk alerter. Het werkt niet alleen voor de frisse adem, maar het werkt ook opwekkend en verkwikkend!

King pepermunt bedrukken en bestellen

Ga jij voor originele King pepermunt? Daarmee laat je je relaties zien dat je aandacht hebt besteed aan een passende weggever en dat niet alles zomaar voldoende is voor ze. Je waardeert ze! Laat alleen daarom al King pepermunt met logo bedrukken en bestellen. Toch voor iets ander eetbaars? Liefde gaat immers hoe dan ook door de maag. Je kunt bij ons ook kauwgom bedrukken. Maar natuurlijk kun je ook gaan voor iets compleet anders. Laat bijvoorbeeld chocolade bedrukken om bij je relatie een gevoel van geluk op te wekken.

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999