Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Telefoonhoesjes bedrukken

Met telefoonhoesjes bedrukken bent u helemaal bij de tijd! Iedereen heeft wel een smartphone en wil die goed beschermen. Daarom is Hoesjes bedrukken altijd wel een uitstekend idee voor uw relatiegeschenken. Naast bijvoorbeeld kabels en selfiesticks zijn ook telefoonhoesjes enorm populaire telefoonaccessoires. Kijk gerust even rond tussen alle soorten, maten en kleuren aan telefoonhoesjes!

Een telefoonhoesje bedrukken: een nieuwe klassieker

In nauwelijks tien jaar tijd is het straatbeeld grondig veranderd door de stormachtige opkomst van de mobiele telefoon. Een telefoonhoesje bedrukken als relatiegeschenk is dan ook de evidentie zelf. U kunt ze aan uw werknemers uitdelen als deze gebruik maken van een bedrijfstelefoon en er nog eentje extra geven voor de huisgenoten. U kunt ermee inspelen op populaire trends en een microvezel hoesje bedrukken dat tegelijk het scherm proper houdt. Spatwaterdichte etuis zijn handig voor sporters en deelnemers aan al dan niet door u georganiseerde buitenactiviteiten.

Een hoesje bedrukken: van ’s morgens tot ’s avonds in ‘the picture’

Een smartphone of tablet wordt dagelijks tientallen keren geraadpleegd. Een hoesje bedrukken garandeert u dus elke dag de nodige kijkdichtheid. Of u nu een telefoonhoesje bedrukken laat of op zoek bent naar een hoes voor een mini- of een gewone tablet: Allgifts.be heeft het allemaal in huis, universeel of merk gebonden. Het zijn ware hebbedingen die zich bij elk marktsegment thuis voelen en puike promotionele prestaties leveren: tenslotte loopt iedereen rond met een mobiele telefoon. Telefoon en tablet accessoires zijn hot, zeker weten.

Een telefoonhoesje bedrukken: hallo, met uw logo!

Klassieke telefoonhoesjes met clip, sleeves in polyester of neopreen. Modieus en catchy of stevig en weerbestendig: elke doelgroep kunt u aan zijn trekken laten komen als u een hoesje bedrukken laat. Cruciaal is dat uw logo er klaar en duidelijk op staat en bovendien bestand is tegen het vele gebruik, want dat zal uw relatiegeschenk zeker worden. Allgifts.be maakt van uw gekozen hoesje een relatiegeschenk zonder weerga, dat onmiddellijk de telefoon of tablet van uw relatie in bescherming neemt. U hebt een idee voor een promotie? Wij bespreken het met u en geven het concreet vorm.

Een telefoonhoesje bedrukken: uw logo als boezemvriend ✔Meer dan 60.000 artikelen✔20 jaar marktervaring ✔Snelle levertijden✔CSR gecertificeerd✔Custom made producten✔Een relatiegeschenk dat nauw luistert? Contacteer ons

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999