+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Potloden

(86)

Potloden zijn er in veel verschillende soorten, kwaliteiten en kleuren. Kies voor een vakkundig timmermanspotlood, een vrolijk kleurpotlodensetje in koker of een grappig houten potlood met diertje. Onze potloden zijn te bedrukken met uw logo en of tekst.

Potloden bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte potloden relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals potloden bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk potloden met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 214 klanten

Potlood Gum bedrukken

v.a. € 0,13

Kleurpotloden bedrukken

v.a. € 0,12

Tekenset bedrukken

v.a. € 0,58

Vulpotlood Illoc bedrukken

v.a. € 0,34

Potlood Set 6st bedrukken

v.a. € 0,20

Potlood Doos 6st bedrukken

v.a. € 0,20

Kleurpotloden bedrukken

v.a. € 0,26

Kleurpotloden bedrukken

v.a. € 0,51

Potloden bedrukken: een tekenend relatiegeschenk

Er zijn van die relatiegeschenken die een bepaald gevoel opwekken. Met bedrukte potloden bespeelt u verschillende registers van gevoelens. Van nostalgisch voor de oudere klanten tot verwachtingsvol bij de kinderen. Plant u een actie met een teken- of kleurwedstrijd, laat dan een setje kleurige potloden bedrukken: een relatiegeschenkje waarmee u bij ouders met kroost niets verkeerds kunt doen. Het leuke hierbij is dat zulke ludieke campagnes voor zowat alles in te zetten zijn. Maar u kunt nog heel wat kanten uit met bedrukte potloden.

Bedrukte potloden: relatiegeschenken die nooit teleurstellen

Er zijn ecologische potloden die uw zorg om het milieu benadrukken. Fijn om op scholen uit te delen. U kunt bedrukte potloden schenken met een grappig figuurtje op of in de vorm van een knoop in een opvallende kleur. Een absolute klassieker is het stevige timmermanspotlood dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken. Door zijn ruime body kunt u er royaal uw logo op kwijt. Een bedrukt potlood is overal inzetbaar. Van schrijnwerkerij tot leverancier van kantoorartikelen. Allgifts.be bruist van de artikelen en ideeën: aan u om er uw voordeel mee te doen.

Potloden bedrukken, want wie schrijft, die blijft

Potloden wakkeren de creativiteit aan, zowel om te tekenen, te kleuren als te klussen. Uw logo krijgt bijgevolg een creatieve ondertoon. Daarnaast zet u zichzelf in de kijker als een maatschappelijk verantwoord ondernemer: een extra troef in deze milieubewuste tijden. Een vooruitstrevend, creatief imago dankzij een simpel, maar erg aansprekend relatiegeschenk als een setje bedrukte potloden: een staaltje van doordachte promotiestrategie. Allgifts.be heeft alle kennis in huis om samen met u mee te denken aan een zinderende reclamecampagne. 20 jaar marktervaring, dat kan tellen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster