Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
14 producten

Pennenhouder bedrukken, mooie en handige gifts

Een pennenhouder bedrukken blijft een absolute topper wanneer het gaat over relatiegeschenken of gadgets voor intern gebruik. Hoewel onze werkplek steeds meer digitaliseert, zijn er nog steeds tal van momenten waarop we een klassieke pen in de hand nemen om snel even een krabbel te maken. En gezien deze pennen liefst mooi en ordelijk aanwezig zijn, horen ze in een pennenhouder thuis. Deze staat dan op een strategische plek op het bureau waar hij door tal van mensen gezien wordt wat de visibiliteit van de onderneming in de hand werkt. Zeker bij bedrijven waar ook regelmatig klanten over de vloer komen.

Pennenhouder bedrukken met een opvallende slagzin

Een pennenhouder bedrukken met het logo van uw bedrijf is natuurlijk voor de hand liggend, maar de mogelijkheden zijn veel ruimer dan dat. Ook een catchy slagzin past perfect op een bedrukte pennenhouder. Wanneer u ervoor kiest om een opvallende slogan te laten bedrukken, hebt u in een klap een leuke gadget die u als cadeau kunt geven aan het einde van een seminarie of in een goodie bag. Wilt u er nog een leuke extra aan toevoegen, dan drukt u dezelfde slagzin ook op andere zaken zoals een usb stick of een knappe balpen. Gezien deze laatste in de pennenhouder thuis hoort, vormen ze een leuk geheel.

Een pennenhouder in functie van een gebeurtenis

Behalve de neutrale pennenhouder die altijd gepast is, kunt u ook een model kiezen dat aangepast is aan een bepaald seizoen, een campagne of een gebeurtenis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exemplaar in kerststijl om op het einde van het jaar te geven of een vrolijk zomers model tijdens de vakantie. Ook klanten zullen het zeker waarderen wanneer ze niet met legen handen vertrekken. Uw bedrijfsnaam krijgt dan ook een plekje in hun kantoor wat zeker mooi meegenomen is.

 

9
1848 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999