Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken zijn vaak multifunctionele en ontzettend comfortabele geschenken. Ze zijn bovendien uitstekend te customizen naar uw wens! Waarom u van al onze textiel producten nu moet beginnen aan hamamdoeken bedrukken? Kijk zelf maar! Wat is een hamamdoek precies en wat is het verschil met andere handdoeken? Lees ins en outs over handdoeken, zoals formaten, bedrukkingsmogelijkheden en grammages op onze adviespagina over handdoeken

Hamamdoeken met logo

U bent benieuwd wat momenteel hot is in relatiegeschenkenwereld? Hamamdoeken bedrukken of borduren! Maar, first things first.. Wat is een hamamdoek precies? Een hamam handdoek is eigenlijk een dunne, vaak katoenen handdoek die multifunctioneel inzetbaar is. Hij kan gebruikt worden als handdoek in het park, voor in een ligstoel of als droogdoek in de sauna. Maar, hij zou ook gebruikt kunnen worden als omslagdoek. Handig voor op het strand, om even een sapje op te halen of een stuk langs de branding te lopen. Over het algemeen zijn hamamdoeken groter dan badhanddoeken (100x50 cm, 140x70 cm). Onze hamam handdoeken variëren van 170x90 cm, 180x100 cm en 165x100 cm.

Waarom bedrukte hamamdoeken?

Zoals we al zeiden, zijn deze doeken op het momenteel enorm populair. Wie wil zo’n must have nou niet hebben? Bovendien is het een praktisch geschenk die op veel momenten en activiteiten te gebruiken is. Door hamamdoeken te bedrukken of te borduren, creëert u een extra persoonlijke touch, als u ze uit gaat delen aan uw relaties, werknemers of klanten! Per product verschilt het of u de doek kunt bedrukken en/of borduren.

Verhoogde naamsbekendheid door hamam handdoeken met logo!

Wist u dat u twee vliegen in één klap slaat? De ontvanger is onwijs blij met zo’n tof, hip en functioneel geschenk en u maakt relatief goedkoop reclame. Want wat als de ontvanger even van z’n handdoekje is? Dan zien voorbijgangers in het park, bij het zwemband of in de sauna uw naam. Hamamdoeken bedrukken of borduren raden wij dan ook zeker aan. Toch op zoek naar een ander zomers geschenk? Surf dan eens naar de categorie strandartikelen

Weet wat u weggeeft

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u weggeeft. Daarom kunt u bij ons een sample opvragen van uw favoriete hamam handdoek, die u gratis van ons krijgt als er een bestelling uit voortkomt. Wilt u weten hoe uw artwork op uw product komt te staan? Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef. Na uw akkoord hierop, gaan wij uw hamamdoeken bedrukken!

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999