+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Papieren tassen

(19)

Papieren tassen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte papieren tassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals papieren tassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk papieren tassen met opdruk of zonder opdruk.

3.9 door 7 klanten

Papieren tassen

Papieren tassen worden steeds meer ingezet door zowel grote als kleine bedrijven. Zeker nu het niet meer is toegestaan om plastic tasjes gratis weg te geven zijn de papieren tassen enorm gestegen in populariteit. U kunt met uw bedrijf voorop lopen door vanaf vandaag gebruik te maken van papieren tassen. Hiermee laat u aan uw relatie zien dat uw bedrijf geeft om het milieu. Laat papieren tassen bedrukken voor uw relaties.

Papieren tassen bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezig houden met papieren tassen bedrukken. U kunt dit dus met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft alleen maar uw logo op onze website te uploaden en wij regelen de rest. Papieren tassen zijn tevens ook onbedrukt te bestellen.

Papieren tassen inzetten

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan papieren tassen. Deze zijn in vrijwel alle kleuren te bestellen. Zo is er altijd een papieren tas die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Papieren tassen zijn overal uit te delen, omdat iedereen behoefte heeft aan een stevige tas. Dit geschenk zal dan ook ontzettend gewild en populair zijn onder de ontvangers. Tassen worden vaak op straat gedragen, dus de kans is groot dat uw naamsbekendheid stijgt.

Snel en gemakkelijk bestellen

Laat vandaag nog papieren tassen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat uw bedrijf overal gezien wordt. Het bestellen verloopt snel en gemakkelijk. Wanneer u tijdens het bestellen vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster