Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Fietsbellen bedrukken

Wanneer uw relaties veel fietsen, is een goede fiets uiteraard van belang. Tevens is het belangrijk dat ze veilig op pad kunnen. Goede verlichting en een duidelijke fietsbel helpen uw relaties hierbij. Laat daarom fietsbellen bedrukken voor uw medewerkers of (zaken)relaties. Tevens laat u met dit geschenk zien dat u geeft om de veiligheid van uw relaties. Dat kan voor uw bedrijf alleen maar positief uitpakken, toch?

Waarom zou u fietsbellen bedrukken.. 

Hoe vaak loopt u langs een rek vol met fietsen? Op het station, bij uw werk, in de winkelstraat, bij de kroeg.. Dagelijks komt u in contact met we-weten-niet-hoeveel-fietsen. De kans is dan ook groot dat wanneer u fietsbellen bedrukken gaat, uw opdruk ook door onbekenden gezien gaat worden (want met al die fietsen, is het soms best wel even zoeken naar uw eigen fiets). Kiest u voor fietsbellen met logo, dan maken we o.a. gebruik van luxe gravering, maar een opvallende doming is veelvoorkomend! Doming is als het ware een bedrukte sticker die voorzien wordt van een of meerdere laagjes hars. Een gaaf effect.

Naamsbekendheid creëren met fietsbellen met logo

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan fietsbellen. Zo beschikken wij over fietsbellen met een kompas. Maar ook over standaard aluminium fietsbellen. Uw jongere doelgroep vindt het vaak erg leuk om met de fietsbel te rinkelen. Dit maakt het dan ook een uitermate goed geschenk voor jongeren. Gaat er bij u al een belletje rinkelen?

Gratis sample

Natuurlijk wilt u weten hoe het belletje rinkelt en hoe hij er op het stuur uitziet. Daarom krijgt u van ons een gratis sample om het product te beoordelen. Deze betalen wij voor u, als er een bestelling uit voortkomt. Vinden we leuk. Voordat wij uw fietsbellen bedrukken gaan, ontvangt u van ons een digitale drukproef ter akkoord. Na uw akkoord gaan we van start met uw bestelling!

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999