Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Ga naar de producten ()

Bodywarmers bedrukken

Lekker warm! Onze bodywarmers zijn vooral erg comfortabel in het voor- en najaar. Ze kunnen dienen als werkkleding, voor mensen die wel eens naar buiten moeten of überhaupt altijd buiten werken. Maar ze zijn ook leuk om te geven, bijvoorbeeld aan je personeel. 

Een bodywarmer bedrukken: een relatiegeschenk dat iedereen inpakt

Hebt u personeel dat veel de baan op moet? Werken uw mensen in weer en wind op een werf? Doe ze een plezier en laat voor hen een bodywarmer bedrukken. Directer kan promotie niet zijn. Als u toch werkkledij aan uw werknemers verschaft, kunt u het maar meteen beter goed doen. Het is ook een dankbaar relatiegeschenk om aan uw klanten mee te geven. Tuincentra, doe-het-zelfzaken, van fabrikant van gereedschappen tot verhuurder van zwaar rollend materiaal: met een bedrukte bodywarmer geeft u al uw relaties, letterlijk, een warm gevoel.

Een bedrukte bodywarmer: hartverwarmend

De bodywarmers bij Allgifts.be zijn verkrijgbaar in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Van small tot 3XL. Unisex of exclusief voor dames en heren. Met handige zakken of eerder elegant, zodat hij zelfs modieus zijn mannetje staat. De grote oppervlakte op de rug laat toe dat u uw logo in het lang en breed kunt etaleren, terwijl het in gestileerde vorm op de voorkant ook de aandacht trekt. Niemand zegt nee tegen een bedrukte bodywarmer. U geeft een relatiegeschenk waarbij iedereen met warmte aan u terugdenkt. Onze afdeling kleding en accessoires is echt de moeite waard om te brainstormen over een relatiegeschenk dat uw logo perfect laat uitkomen.

Een bodywarmer bedrukken voor een warme herinnering

Op de kapstok of rond het lichaam: een bedrukte bodywarmer blijft nooit onopgemerkt. Uw bedrijf of zaak geeft ook een solide indruk als uw personeel rondloopt in dit accessoire. Laat een bodywarmer bedrukken om weg te geven aan uw relaties en u kunt er zeker van zijn dat uw naam op stap gaat. Hebt u vragen omtrent de druk- of borduurtechniek, over de plaats op de bodywarmer waar uw logo het best tot uiting komt, neem dan contact op met Allgifts.be. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring om van uw gekozen artikel een relatiegeschenk te maken dat werkt.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999