Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()

USB sticks 4 gb bedrukken

USB-sticks niet meer van deze tijd? Echt wel. Nog steeds razendpopulair. Dat komt omdat het functionele, compacte weggevers zijn. In te zetten op allerlei manieren, want of je de 4 GB USB-sticks nou als strooigoed inzet op een beurs of dat je al je medewerkers een exemplaar geeft met een belangrijke bedrijfspresentatie erop? De ontvanger kan 'm altijd (opnieuw) gebruiken. Extra leuk voor jou is om de sticks te bedrukken met logo. Voor welke stick ga jij?

Een goedkope USB stick 4GB: een relatiegeschenk om mee uit te pakken

Een backup maken van belangrijke data is vandaag een must. Dat geldt voor zowel zakelijke als persoonlijke zaken. Wanneer u een goedkope USB stick 4Gb uitdeelt aan uw relaties, geeft u hen in feite een flink hulpmiddel waarmee ze belangrijke zaken op een veilige manier kunnen opbergen. Hebt u personeel dat met de laptop werkt onderweg, laat een USB stick bedrukken waarop ze een kopie zetten. U bent verzekerd tegen dataverlies en zij gaan met een gerust gemoed de baan op. Ook uw zakenrelaties zullen uw doordachte giveaway met een blik van verstandhouding in ontvangst nemen.

Een USB stick bedrukken: ruimte voor uw logo en andere belangrijke zaken

Een memorystick met drukknop en draaimechanisme, een beetje zoals veel moderne autosleutels. Een extra bescherming voor de plug van de goedkope USB stick 4Gb en het ziet er nog eens flitsend uit. Of neem nu de Touch Pen USB Flash. Dankzij de ingebouwde micro-USB poort kan deze ook aangesloten worden op een Androïd tablet. Een USB stick bedrukken bij Allgifts.be betekent dat u ruim de keuze hebt en voor ieder doelpubliek de gepaste USB stick vindt. De bewondering die u oogst met uw knappe giveaway liegt er niet om.

Een bedrukte USB memorystick 4GB? Giga promotie

Met het bedrukken van een goedkope USB stick 4GB deelt u een relatiegeschenk uit dat indruk maakt. Hier kan men al een en ander op kwijt. Fijn voor uw relaties en gezond voor uw promotie. Uw logo moet natuurlijk de blikvanger zijn op dit gegeerde relatiegeschenkje. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen bij Allgifts.be. Zij weten perfect hoe ze uw logo op de juiste manier op de USB stick bedrukken moeten, zodat uw relaties uw merk en de USB stick zien als een onvervreemdbaar geheel.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999