Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Aantal gb
Ga naar de producten ()
Reset filters

USB sticks 1 gb bedrukken

Get sticky. En dat is niet zo moeilijk als je USB-sticks laat bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo erop. Geheugensticks worden namelijk keer op keer gebruikt, doorgegeven, geleend en opnieuw doorgegeven. Zeker weten dat jouw bedrukking opvalt! Let je erop dat het einddoel van het weggeven past bij het geheugen (bijv. 1 GB, 4 GB of 32 GB) van de USB-stick?  

1 producten

Een goedkope USB stick 1GB bedrukken: promotie om te onthouden

Op korte tijd heeft de USB stick zijn plaatsje veroverd op de markt. Het is dan ook een erg handig ding dat werkelijk altijd van pas komt. Laat een goedkope USB stick 1GB bedrukken voor promotionele doeleinden en u hebt een populaire giveaway waar u altijd mee scoort. Deel ze uit op een beurs of op kantoren. Niet alleen uw logo maakt duidelijk van wie ze komen, maar u kunt zelfs wat bedrijfsinformatie in het geheugen zelf plaatsen. Een USB stick bedrukken is op korte tijd een vaste waarde geworden in het relatiegeschenkgebeuren. Logisch dat Allgifts.be een uitgebreide keuze biedt aan deze slimme giveaways.

Een USB stick bedrukken: een relatiegeschenk met inhoud

In een normaal formaat of mini, in de vorm van een pen, een sleutel, of als hip armbandje. Aan een sleutelhanger of een lanyard. Een goedkope USB stick 1GB kan vele vormen en kleuren aannemen. Handig als uw relaties op bezoek zijn bij familie en snel een paar leuke foto's willen kopiëren. Een extra hulpje voor studenten die onderling cursussen kunnen uitwisselen. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal. Laat een USB stick bedrukken en uw logo wordt een vertrouwde naam in de snelle informatica, die vandaag de dag zowat iedereen aanbelangt. U bent, met andere woorden, helemaal mee.

Een goedkope USB stick 1GB: bits en bytes voor uw logo

Een goedkope USB stick bedrukken is vandaag zowat het equivalent van een bedrukte pen, pakweg 10 jaar geleden. De massaproductie van deze slimme geheugens drukt de prijs enorm, zodat u met een bescheiden budget toch op een hoog niveau promotie kunt voeren. Neem daarbij de hoge kwaliteit van de bedrukking, de puntgave service en de flexibiliteit inzake bestelling en levering, allemaal verzekerd door Allgifts.be, en u heeft een relatiegeschenk dat zijn weerga niet kent.

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999