Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Materiaal
Ga naar de producten ()

Puzzels bedrukken: een relatiegeschenk om over na te denken

Wilt u zichzelf op een originele manier in de kijker zetten? Wilt u uw klanten laten puzzelen met uw logo? Laat een puzzel bedrukken en u krijgt wel héél geconcentreerde aandacht voor uw merk. Met een bedrukte puzzel kunnen uw klanten en personeel hun kroost zoet houden tijdens een autorit en kunnen ze zelf een leeg momentje ludiek invullen. Intussen krijgt uw logo alle aandacht. Fijn als weggevertje op alle plaatsen waar veel volk komt, van een drukke winkelstraat tot een plaatselijke braderie. Op puzzelen staat trouwens geen leeftijd, toch?

Een bedrukte puzzel: slim in beeld komen

U vindt verschillende soorten puzzels bij ons. Ecologisch verantwoorde houten puzzels in een katoenen zakje, de eerder genoemde bedrukte puzzel om mee te schuiven of een piramidepuzzel. Allemaal uitdagende breinbrekers die de mensen spelenderwijs kennis laten maken met uw merk. Ze passen net zo goed in de wachtzaal van de kinesist als bij de producent van parketvloeren. Een puzzel bedrukken zet u als actief en ludiek op de markt, een naam die verrast en uitdaagt. Een bedrukte puzzel geeft, net als duurzame relatiegeschenken, een dynamische meerwaarde aan uw logo.

Een puzzel bedrukken: even ontspannen

Artikelen om te spelen wekken altijd de aandacht en al zeker als deze als relatiegeschenk worden meegegeven. De boodschap die u erin verwerkt kan al naargelang uw product op honderden manieren geïnterpreteerd worden, maar aangenaam verrassen doen ze altijd. U kunt er inspirerende dingen mee doen die helemaal beantwoorden aan het doel: aandacht trekken. Allgifts.be maakt er met uw logo flitsende, visueel aantrekkelijke speeltjes van die uw logo alle eer aandoen.

 

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999