Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Kerst Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
15 producten

Denkspellen bedrukken: promotie om over te peinzen

Het is iets om over na te denken, denkspellen bedrukken. Dat kan een behendigheidspelletje zijn, een klassieker zoals schaken of een houten puzzel. Waar u in ieder geval zeker van kunt zijn is dat u de onverdeelde aandacht van uw relaties te pakken hebt vanaf het moment dat zij zich buigen over uw breinbreker. Het houdt de geest scherp en uw logo in beeld, dat vanzelf geassocieerd wordt met vindingrijkheid en luciditeit. U geeft uw relaties iets mee om over na te denken; in de eerste plaats uw logo dat op dit relatiegeschenk prijkt.

Bedrukte denkspellen: scherpzinnige relatiegeschenken

Een 4-op-een-rij reisspelletje of een dominospel. Een houten hersenbreker kubus die tegelijk dienstdoet als stemmige presse-papier op het bureau. Behendigheidsspelletjes en andere denkspellen bedrukken: ze vormen een uitdaging voor uw relaties en zijn tegelijk opvallende eyecatchers. Het zijn dan ook waardevolle promotionele toppers waarmee u verrassend uit de hoek komt en uw relaties even ademruimte geeft. Ze worden gewaardeerd als bureauaccessoire, door kinderen en mensen die even willen ontspannen, door zowat iedereen dus. U kunt zulke relatiegeschenken dan ook voor een heel gamma aan producten en activiteiten inzetten.

Denkspellen bedrukken: houd uw relaties scherp

U geeft uw relaties iets waardoor hun creativiteit gestimuleerd wordt. Wij bij Allgifts.be hebben op onze beurt onze creativiteit kunnen loslaten op uw relatiegeschenk. Uw logo werd omgezet naar gevectoriseerd artwork, wij hebben uw relatiegeschenk bedrukt of gelaserd naar uw wens en u werd heel de tijd op de hoogte gehouden van het productieproces, vanaf het moment dat u uw geschikte item gekozen had tot de levering bij u thuis of in uw zaak. Dankzij deze betrokkenheid blijft u perfect op de hoogte wanneer uw bestelling geleverd wordt en kan er desgewenst bijgestuurd worden. Zo doen wij dat bij Allgifts.be.

8.9
1895 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999