Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Registratie verbrande calorieën
Registratie afstand
Stappenteller
Ga naar de producten ()
Reset filters

Stopwatch bedrukken: time is money

Verkoopt u sportartikelen? Laat een stopwatch bedrukken als competitief en tot bewegen aanzettend relatiegeschenk. Terwijl u allerhande sportclubs op hun wenken bedient met een stopwatch, kunt u ook een stappenteller bedrukken om uit te delen. Zeker in magazijnen en kantoren zijn dit leuke gadgets die bovendien uw personeel ertoe aanzetten om op hun conditie te letten. Het is een feit dat we allemaal wat meer moeten bewegen. Een stappenteller of stopwatch bedrukken zal dan ook uw logo de nodige animositeit geven.

Een stappenteller bedrukken: op stap met uw relaties

Sport op scholen: een heikel punt dat regelmatig in het nieuws komt. Speel in op de actualiteit en laat een stappenteller bedrukken om het jonge volkje te laten wedijveren met elkaar. De schouderklopjes van de directie krijgt u er gratis bij. Deze giveaways zijn betrekkelijk goedkoop en zien er nog eens flashy uit, dus u kunt met een partij stappentellers met uw logo op overal de nodige aandacht opeisen. Voorzien van een handige clip maakt het uw relaties bewust van de kilometers die ze afleggen met uw logo. Ontdek ons gevarieerde aanbod van sportartikelen om uw naam met een sportief relatiegeschenk extra in de verf te zetten.

Een stopwatch of stappenteller bedrukken: elke stap telt

Giveaways kunnen een heel verschil maken voor uw omzetcijfer. Als u uw naam verbindt aan een sportief gadget, wint uw merk aan populariteit en toont u zich alert aan de steeds luider wordende roep naar meer lichaamsbeweging. Wat u daarbij promoot, maakt op zich niet zoveel uit: een stappenteller of stopwatch bedrukken kan voor alles ingezet worden. Het belangrijkste – uw logo – wint aan naambekendheid. Allgifts.be brengt dit aan met de nodige accuratesse en vakbekwaamheid, zoals u dat van een specialist ter zake mag verwachten.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999