Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Leeslamp bedrukken: verlicht uw relaties

Wilt u het veelbelovende debuut van de nieuwe literaire sensatie extra in de schijnwerpers zetten in uw boekenzaak? Laat een leeslamp bedrukken! Ook ideaal om op een boekenbeurs uw uitgeverij te doen opvallen. Een leeslamp met logo, al dan niet in de vorm van een bladwijzer, belooft uw relatie het genot van ongestoord leesplezier op zijn of haar favoriete plek. Lezen zonder anderen te storen, in bed of lekker languit op de bank: uw bedrukte leeslamp is enkel voor de ogen van uw relaties bestemd.

Leeslamp met logo, voor kleine en grote lettertjes

Uw leeslamp met logo verlicht nog andere dingen. Een flexibele USB-LED-lamp wordt aangesloten op de USB-poort van de laptop en verlicht het toetsenbord. Handig voor uw personeel dat in de beperkte verlichting van de auto bestellingen en werkbons moet ingeven voor zijn of haar administratie. Het zijn zulke kleine, gebruiksvriendelijke gadgets die uw merk doen uitstijgen boven de concurrentie. Bij Allgifts.be bulkt het van de interessante computeraccessoires die het leven van uw relaties prettiger maken en uw naam alle eer aandoen.

Leeslamp bedrukken: houdt uw klanten bij de les

Een leeslamp met logo versterkt de band die u hebt met uw relaties. Het is een intelligent, hoogstpersoonlijk presentje waarmee u uw aandacht voor details benadrukt. De intieme sfeer zorgt ervoor dat uw lezende relaties helemaal kunnen opgaan in hun vuistdikke roman. Zelfs in de keuken, als extra lichtbron voor dat speciale recept in het kookboek, bewijst een leeslamp met logo onschatbare diensten. Bij Allgifts.be zorgen wij in onze interne keuken ervoor dat uw logo in al zijn onberispelijke glorie op uw relatiegeschenk prijkt.

 

8.8
1898 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999