Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Bellenblaas bedrukken

Laat bellenblaas bedrukken en maak kinderen blij met leuk speelgoed! Bellen blazen is een van de favoriete bezigheden van veel kinderen, vooral de kleintjes! Bovendien biedt bellenblaas u uitstekende mogelijkheden voor bedrukking. Zo profiteert u er zelf ook nog van.

Bellenblaas bedrukken: feeërieke promotie

Zeepbellen blazen, we hebben het allemaal gedaan en als we zouden kunnen, willen we het nog eens doen. Geef uw relaties de kans om even het kind in zichzelf aan te spreken en laat een bellenblaas bedrukken! Papa of mama zal wel even aan de kinderen voordoen hoe het moet. Een bellenblaas met logo is nog speelgoed in de echte zin van het woord. De verwonderde blikken van kinderen die met glanzende ogen de veelkleurige zeepbellen volgen die ze zelf geblazen hebben: het is goud waard.

Een bellenblaas met logo: een relatiegeschenk dat doet opkijken

Iedereen kent de klassieke potjes met een dopje waarmee zeepbellen geproduceerd worden. U kunt echter ook een bellenblaas bedrukken in de vorm van een knijppistooltje, of maak er een combinatie van: een bellenblaas met logo die tegelijk een handenklapper is. Een leuke giveaway voor toeschouwers of deelnemers aan een zomers festival om zo een unieke sfeer te creëren. Een bellenblaas met logo bedrukken en uitdelen kan bij vele gelegenheden: net zo goed bij barbecuebenodigdheden als bijvoorbeeld kinderkleding. Een leuke verrassing die het winkelen een stuk aangenamer maakt voor de kinderen.

Een bellenblaas bedrukken: kinderspel

Zeepbellen blazen is vaste prik op het strand en in de speeltuin, in de speelstraat en in de tuin. Komt de grote vakantie eraan, deel dan een bellenblaas met logo uit aan uw personeel en uw klanten. Een attent cadeautje voor de kinderen. Neemt u deel aan een braderij, dan valt uw stand al van ver op door de vele zeepbellen die in uw buurt door de lucht zweven als u een bellenblaas uitdeelt aan uw bezoekers. De kinderen verzorgen vanzelf uw promotie. Uw logo dat wij bij Allgifts.be er met de grootste zorg op drukken, maakt duidelijk wie de gulle gever is.

0
0 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999