Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Briefopeners bedrukken, zeg het met stijl

Alle elektronische post ten spijt: een tastbare brief in de brievenbus is toch nog van een ander kaliber. Iedereen krijgt post, en iedereen heeft zijn of haar eigen manier om die te open te krijgen. Zelfs het betere handwerk leidt vaak tot een mismeesterde enveloppe en een beschadigde inhoud. Help uw relaties uit de nood en laat briefopeners bedrukken met uw logo als handig en tegelijk stijlvol relatiegeschenk. Het bureaumeubel wint aan cachet, uw relatie spaart de vingers en uw naam pronkt in al zijn duidelijkheid op deze handige weggever.

Maak van uw bedrukte briefopener een eyeopener

Elegante briefopeners in glanzend staal of aluminium, in de vorm van een frêle ballerina of een tot de verbeelding sprekend zeilbootje. Meer praktische briefopeners in opvallend gekleurde kunststof met meetliniaal voor uw personeel. Grappige exemplaren in de vorm van een haai in een leuke geschenkverpakking. Het kan allemaal. U hoeft heus niet enkel te handelen in kantoorartikelen om deze relatiegeschenkjes uit te delen. U bekommert zich om de juiste keuze van uw relatiegeschenk en levert ons uw logo aan, wij zorgen voor al de rest. Binnen 3 werkdagen kunt u met gulle hand iedereen plezieren met een exclusieve gift.

Briefopeners bedrukken voor dagelijkse zichtbaarheid

Elk bedrijf heeft kantoren. Bedrijven krijgen elke dag veel post. Tel deze twee dingen bij elkaar en een bedrukte briefopener is het ideale relatiegeschenk dat u kunt uitdelen en uw eigen bedrijf in herinnering houdt. Als gift tijdens de eindejaarsfeesten, als presentje bij een bestelling, om mee te geven bij de aankoop van bureaumeubelen. In welke branche u ook zaken doet, briefopeners bedrukken opent niet alleen brieven, maar ook deuren voor uw activiteit. Allgifts.be is uw leverancier voor alle mogelijke relatiegeschenken. Wij maken werk van uw merk.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999