Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kalenders met logo

Iedereen die werkt in een beroep waarbij veel gepland moet worden, kent het wel: een kalender op het bureau is het makkelijkste wat er is! Snel een datum opzoeken, kijken op welke dag een bepaalde datum valt of belangrijke data markeren. Daarom is een bedrukte kalender een leuk relatiegeschenk om te geven aan uw medewerkers of klanten. Ze hebben er altijd wat aan!

Uw relatie verrassen met een bedrukte kalender?

Wilt u ons een unieke kalender bedrukken laten? Wij zijn u graag van dienst! De kalenders in ons assortiment kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Zo hebben we varianten die gemaakt zijn van aluminium, waarbij we uw logo in het product laseren. Ook kunnen we kunststof kalenders bedrukken, bijvoorbeeld met behulp van zeefdruk. En wilt u een overzicht van meer dan een maand? Dan is een van de driemaandskalenders ideaal. Op aanvraag kunnen we de achterplaat van deze kalender bedrukken met het ontwerp van uw keuze.

Bestellen bij Allgifts

Als u bestelt bij allgifts.nl, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt en opgestuurd wordt. Heeft u gekozen voor een bedrukt product? Dan moet u rekening houden met een iets langere levertijd dan wanneer het product onbedrukt verzonden wordt. Snelle levering, lage prijzen en hoge kwaliteit: dat kunt u verwachten bij allgifts.nl!

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw order. Heeft u de order al geplaatst, dan kunt u heel gemakkelijk online de orderstatus inzien. Bent u nog niet zeker over de producten die u wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien u graag van advies. U kunt onze verkoopafdeling, die u graag helpt bij het plaatsen van de bestelling of het opstellen van een offerte, bereiken op 038-760 1900 of verkoop@allgifts.nl.

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999