I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Kies voor een handige haarkam met logo als gift

Wie veel bezig is met zijn of haar kapsel, weet als geen ander hoe belangrijk het is om altijd een kam of borstel op zak te hebben. Als bedrijf is het dus een slimme zet om een haarkam met logo te overwegen als relatiegeschenk voor klanten of werknemers. De kans dat de bedrukte haarkam boven gehaald wordt op momenten waarbij hij zeer zichtbaar is, zijn namelijk erg groot. En uw logo in de kijker zetten is vanzelfsprekend altijd mooi meegenomen. Een haarborstel bedrukken kan bij allgifts.be. Er zijn meerdere modellen kammen en borstels te vinden en u kunt rekenen op een prima kwaliteit.

Een haarkam met logo als kleine gift voor klanten

Een haarborstel bedrukken is vooral erg interessant als uw bedrijf er makkelijk aan gelinkt kan worden. Als kapster bijvoorbeeld is een bedrukte haarkam het ideale geschenkje voor nieuwe klanten. Maar ook een schoonheidssalon of winkel met make-up en accessoires kan gerust een haarborstel bedrukken om als extraatje mee te geven. Daarnaast zijn ook make-up spiegeltjes in pocket formaat of manicuresetjes ideaal als giveaway.

Een haarborstel bedrukken met een slogan die opvalt

Behalve een haarkam met logo, kunt u ook kiezen voor een haarborstel waarop u een leuke slagzin laat zetten. Deze zin kan een promotie aangeven of meer inzicht geven in de redenen om voor uw bedrijf te kiezen. Wilt u dat uw bedrukte haarkam onthouden wordt, dan is het een goed idee om wat humor in de slagzin te verwerken.

 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018