Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Jojo's bedrukken: spelenderwijs promotie voeren

Van de jojo weet men intussen dat deze al in de Oudheid werd gebruikt om mee te spelen. Er zit dus geen sleet op dit populaire speelgoedje. Een jojo bedrukken zorgt voor jolijt bij de ontvanger. U, als schenker, deelt in de spelvreugde. Een jojo met logo is een goedkope, opvallende manier om als relatiegeschenkje in te zetten. Een soort steeds weerkerende reclame, zeg maar, die in de smaak zal vallen bij uw werknemers, op scholen, op straat- en buurtfeesten en als attentie bij een aankoop. Een speeltje voor de kinderen zorgt voor een glimlach bij de ouders.

Een jojo met logo bedrukken, behendig in beeld

Een volhouten jojo bedrukken werkt uw milieubewust imago in de hand en u laat zien dat een spelletje spelen zich niet hoeft te beperken tot turen op een lcd-schermpje. Wij hebben jojo’s in ons assortiment in flashy kleuren die oplichten als ze rondtollen. Erg in trek bij de kids en een verrassend gadget om uit te delen op een laatavond festival om een aparte sfeer te creëren. Alles kan bedrukt worden op een jojo met logo, van speelgoedfabrikant tot het op de markt brengen van een nieuwe snack. Bij Allgifts.be maken we er een swingende giveaway van.

Een jojo bedrukken en uw logo gaat in het rond

Niemand kan weerstaan aan een jojo met logo. Mensen op leeftijd en ouders willen met nostalgische behendigheid hun vaardigheden nog eens testen, kinderen wedijveren met elkaar voor de langste ‘loop’. Intussen wordt uw naam gezien en vervult dit relatiegeschenk op ludieke wijze zijn functie. Bij Allgifts.be gaan aan de slag met uw gekozen jojo en uw aangeleverde logo en u hebt een gegeerd relatiegeschenkje om uit te delen.

 

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999