Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kookwekker bedrukken: tijd voor promotie

Timing is alles. Zowel om pormotie te voeren als in de keuken. Combineer die twee en laat een kookwekker bedrukken: weer een briljant ideetje om uw logo onder de aandacht te brengen. Bij ieder geluidsignaal weet uw relatie dat het gerecht klaar is en krijgt uw logo bekijks. Een plezierig geschenkje om weg te geven en een kleine aanwinst in de keuken. Kookwekkers zijn zo van die praktische dingen die in geen enkele keuken ontbreken en die steevast een verrassende glimlach bij ontvangst opleveren.

Een bedrukte kookwekker, promotie à la minute

Kookwekkers in geborsteld staal, met een digitale dan wel een analoge tijdsaanduiding. In de vorm van een eitje of met een magneet op de achterkant om aan het fornuis te bevestigen. Uw vindingrijkheid geeft uw naam extra waarde: uw logo kan rekenen op welwillend gebruik. Een hulpje om mee te geven met uw klanten als u een traiteurzaak hebt en feestschotels verkoopt. Het is sowieso een giveaway die uitstekende diensten levert als u werkzaam bent in de voeding. Maar ook als u keukenmateriaal, elektronica of, waarom niet, bloemen verkoopt kunt u kookwekkers bedrukken als verrassend relatiegeschenk.

Een kookwekker bedrukken en uw naam tikt door

Wat ook u specialiteit is: een keuken staat in ieder huis. Uw relatiegeschenk krijgt hoe dan ook een vaste stek bij uw relatie. Wilt u een relatiegeschenk waarvan u zeker bent dat uw naam blijvende aandacht geniet, dan hebt u met een bedrukte kookwekker een winner van formaat. Een kookwekker bedrukken is voor Allgifts.be een eitje. Wij toveren uw logo om in gevectoriseerd artwork en zorgen ervoor dat het in al zijn gedetailleerde pracht zijn werk doet op het door u gekozen relatiegeschenk.

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999