Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Armband bedrukken: arm in arm met uw relatie

Een armband bedrukken als relatiegeschenk: een betekenisvolle gift waar u veel kanten mee uit kunt. Het kan louter als sieraad gebruikt worden, maar ook als houder voor een stappenteller of hartmeter tijdens het joggen. Hij kan ingezet worden op muziekfestivals om aan de ticketbalie de festivalgangers te registreren. U kunt een armband uitdelen met een ingebouwd led-lampje voor de veiligheid. Wat ook de reden is waarvoor u een bedrukte armband weggeeft: iedereen ziet direct van wie hij afkomstig is.

Een bedrukte armband: als statement of gadget

Bedrukte armbandjes in verschillende kleuren die opgloeien in het donker: unieke sfeermakers op een avondfestiviteit. Een nieuw sportaccessoire dat verbonden is met een goed doel: met een bedrukte armband linkt u de twee aan elkaar. Veiligheidsarmbandjes voor scholen met het oog op zichtbaarheid in het verkeer, bedrukte armbanden voor uw personeel, een armband bedrukken als geschenkje bij de aankoop van kleren, schoenen of juwelen. U kunt dit relatiegeschenk echt met alles weggeven. Een kleine investering voor een grote respons. Kinderen zijn er trouwens ook dol op. Wat de kids betreft kan Allgifts.be u zeker inspireren.

Een armbandje bedrukken: verbondenheid met uw bedrijf

Armbandjes zijn hip, een beetje geheimzinnig ook. Wat wil de drager ermee uitdrukken? Wat betekent het? Een bedrukte armband intrigeert, maakt de tongen los, zorgt voor gespreksvoer. Handig dan, als uw naam af en toe valt als sponsor van een evenement of actie. De grote keuze aan armbanden bij Allgifts.be laat u toe om een doordachte campagne te bedenken waarbij u een armband bedrukken laat die indruk maakt. De service en het vakmanschap van Allgifts.be zorgt ervoor dat u een armband kunt uitdelen die als het ware gegoten zit rond de pols van uw relaties.

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999