Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Koekjes bedrukken: zeg het met smaak

Niets zo gezellig als een kop koffie met een koekje. U kunt van dat momentje gebruik maken om op een subtiele manier u merk te promoten. Onnodig te zeggen dat uw logo er letterlijk ingaat als zoete koek, nietwaar? Een blikken doosje met stroopwafels om pertinent op de vergadertafel te zetten, apart verpakte stroopwafeltjes om aan de kinderen uit te delen of als versnapering bij de koffie in uw zaak. Ze zijn ook zo gemakkelijk weg te geven aan uw personeel, aan winkelende klanten, aan toevallige voorbijgangers op een of ander evenement. Bezoekt u veel beurzen? Laat koekjes bedrukken. Het breekt het ijs en de drempel wordt weggenomen tussen u en een geïnteresseerde bezoeker.

Een koekje gaat er altijd in

Het vluchtige karakter van bedrukte koekjes wordt gecompenseerd door de waarde van dit relatiegeschenkje. Het stilt kleine ‘hongertjes’ en maakt kinderen gelukkig. Hebt u een restaurant, dan kunt u kiezen voor de ‘fortune cookies’. Deze kleine koekjes toveren een glimlach op het gelaat van uw cliënteel, dat deze blijk van waardering zal belonen met een volgende bezoek. Op het gebied van etenswaar als relatiegeschenk heeft Allgifts.be nog meer smakelijke verrassingen voor u in petto.

Uw logo op een koekje, een zoete herinnering

Koekjes bedrukken als weggevertje om een nieuwe koffie- of theesmaak te promoten. Bedrukte koekjes uitdelen op buurtfeesten of bij de opening van een nieuwe zaak. Er zijn ontelbare gelegenheden waarmee u met dit relatiegeschenk een smaakvolle indruk maakt. U kiest uw favoriete koekje en wij bij Allgift.be maken er een onweerstaanbaar weggevertje van. Zeg het met een zoetje en uw naam zal over de tongen gaan.

9
2050 Beoordelingen
9 Op basis van 2050 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999