Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een naaidoos bedrukken: verweven met uw logo

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft uw relatie net genoten van een copieuze maaltijd, weigert de broeksknoop nog langer dienst te doen. Vervelend. Niet als u een naaisetje bedrukken laat en aan uw relatie meegegeven hebt. Een handig naaisetje dat zo in de handtas past brengt soelaas op de meest vervelende momenten. Eigenlijk zou een naaidoosje in geen enkele reisset mogen ontbreken: u ziet direct de vele mogelijkheden die u hebt als u een naaidoos bedrukken laat. Een must in iedere reiskoffer voor op vakantie en zakenreizen.

Een bedrukte naaiset: handig voor kleine reparaties

Een naaidoos bedrukken in een handig creditcard formaat: uw naam doet wonderen en is op sommige momenten precies wat men nodig heeft. Een combinatie van naai en manicure set: algauw behorend tot de basisattributen in de handtas. U helpt er zorgzame dames mee als ze uw kapperszaak verlaten, maar net zo goed is het een leuk extraatje voor uw personeel. Gesneden koek natuurlijk als u naaigerief verkoopt, en ook op beurzen zal dit geschenkje voor de nodige instemming zorgen. Zolang mensen kledij dragen, zijn naaisetjes onontbeerlijk. Doe er uw voordeel mee en laat een naaidoos bedrukken.

Naaigarnituur bedrukken: reclame van naaldje tot draadje

Het weggeven van relatiegeschenken maakt altijd indruk. Men heeft iets tastbaars in de hand waar uw logo op staat. In de vorm van een bedrukte naaidoos komt daar nog een erg praktische dimensie bij. Uw naam wordt geassocieerd met voorzienigheid. Als men uw relatie in de weer ziet met naald en draad om ter plaatse snel een knoop aan te naaien, zal de verwondering niet van de lucht zijn. Wie is die gulle schenker van dit handige setje? Je moet er maar aan denken! Bij Allgifts.be zorgen we ervoor dat iedereen klaar en duidelijk uw perfect gedrukte logo kan zien op deze handige giveaway.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999