Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Webcam covers bedrukken

Laat webcam covers bedrukken en u heeft een geschenk dat uw relatie vandaag de dag écht nodig heeft! Voor iedereen met een computer met camera geldt dat hackers op de loer kunnen liggen. Sommige zijn zo slim, dat ze de webcam kunnen overnemen. Met de technologie van tegenwoordig is (bijna) alles mogelijk. Bescherm uw eigen privacy en die van uw relaties en laat webcam covers bedrukken. Ze beschermen zowel de privacy als natuurlijk de cameralens! Laat u onze webcam covers bedrukken, dan weet u zeker dat uw privacy bij u blijft, terwijl uw bedrijfsnaam zich overal verspreidt!
 

Webcamcovers bedrukken: bescherm uw privacy!

Wat houdt zo’n camera cover nu precies in? Al onze webcam covers hebben met elkaar gemeen dat ze uw privacy beschermen. Van alle kanten worden apparaten tegenwoordig gehackt, en dan vooral laptops. Wanneer ze uw webcam onder controle hebben, bent u ergens zichtbaar waarvan u niet weet waar en wie het kan zien. Maar u bent de hackers natuurlijk te slim af! U plakt eenvoudig de cover op de cameralens van de webcam en vaak zijn ze door middel van een schuifje eenvoudig open en weer dicht te schuiven. Zo blijft u de baas over uw camera! Er zijn er die zelfs multifunctioneel zijn, maar er zijn ook camera covers in de meest simpele vorm, met natuurlijk een passende lage prijs.

Camera covers in alle soorten en maten

Camera covers voorkomen de verspreiding van uw gezicht, wanneer u achter de computer zit. Maar tegelijkertijd doen ze uw logo juist opvallen! Laat u webcam covers bedrukken, dan bent u in elk geval zeker van een praktisch geschenk van deze tijd, waarmee u uw naamsbekendheid uitbreidt! Voor wat voor camera cover gaat u? Plakt u hem op de laptop of klikt u de beschermer er liever op? Het zijn kleine cadeautjes en daarom ook uitermate geschikt voor in bijvoorbeeld goodie bags. We hebben ze in allerlei kleuren, wat maakt dat u ze uitstekend bij uw huisstijl kunt laten aansluiten. Gaat u voor een simpele cover of misschien een multifunctionele? Zo kunt u ook webcam covers bedrukken met daarbij bijvoorbeeld een beeldschermwisser!

Uw logo op uw camera covers

Webcam covers bedrukken hoe gaat dat dan? Dat ligt aan de grootte, de vorm en het materiaal van de camera cover. Omdat het kleine dingetjes zijn, ligt de drukpositie vaak voor de hand. We kiezen meestal het grootste oppervlak, zodat uw logo goed opvalt, voor het gewenste resultaat. Het kan zijn dat we door middel van een soort stempel uw logo duidelijk op de webcam covers drukken. Dat heet de tampondruk en kan altijd in kleur. Bepaalde webcam covers bedrukken we via een sticker. Dat kan een reguliere papieren sticker zijn of een domingsticker. Bij die tweede optie wordt uw artwork haarscherp op een sterke sticker gedrukt, die voorzien wordt van een krasvaste harslaag. Hierdoor wordt uw logo goed beschermd én krijgt het een soort derde dimensie. In veel gevallen kunt u kiezen hoe u wilt dat we uw webcam covers bedrukken.

Snel en goed webcam covers bedrukken

Bij Allgifts drukken we altijd haarscherp en toch snel. Dat kan dankzij onze jarenlange ervaring in het vak. We hebben innovatieve druktechnieken in huis, zoals de digitale print, om maar een voorbeeld te geven. Natuurlijk blijft u als klant altijd betrokken bij het proces van bedrukken en verzenden. U krijgt nadat u bestelt een digitale drukproef voor akkoord. We drukken echt alleen wanneer we van u akkoord hebben gekregen op deze drukproef. Daarna kunt u uw bestelling ook blijven volgen, via ons track & tracesysteem. Met een unieke code meldt u eenvoudig uw bestelling aan op de pagina waar u het op de voet kunt volgen. Transparantie hebben wij altijd al belangrijk gevonden! Het zijn immers úw relatiegeschenken. Toch nog op zoek naar iets anders dan webcam covers bedrukken? Lees gauw verder, want er zijn nog andere leuke, moderne computergadgets die u van uw logo, bedrijfsnaam of een toffe boodschap kunt voorzien!

USB sticks bedrukken

Heel populair zijn en blijven de bedrukte USB-sticks! Een USB-stick bedrukken kan, net als webcam covers bedrukken, enorm goedkoop en snel. Hoe goedkoop het is, hangt natuurlijk af van het geheugen van de stick. We hebben ze in allerlei groottes. Bij ons vindt u ze overzichtelijk per grootte. Van 1 tot en met 32 GB. Ze zijn er met een handig draaisysteem, maar ook gewoon met een dopje. Aan een sleutelhanger of in een gekke vorm. Misschien gaat u wel voor een stick in de vorm van een sleutel, of zelfs een poppetje. Zelfs USB-sticks kunnen nog altijd origineel zijn!  

Computermuizen bedrukken

Ook in gekke vormen hebben we computermuizen. Bijna alle laptops hebben tegenwoordig wel een touch pad, maar toch blijft het voor velen fijn om een muis bij de hand te hebben. Het kan ook zijn dat u uw medewerkers op kantoor weer eens iets nuttigs en origineels wilt geven. Computermuizen zijn er in handig pocketformaat, maar ook in een reguliere grootte. Gaat u voor een gewone, of in de vorm van een autootje? Draadloos of toch met de ‘ouderwetse’ bedrading? Alles kan, met de bedrukking die u wilt. Onze professionals hebben per product de beste druktechnieken voor u klaargezet, zodat u zeker weten een uitstekend resultaat op de mat krijgt!

Andere computeraccessoires bedrukken

Er zijn nog plenty aan andere computeraccessoires te bedenken. Kijk daarom ook eens bij de overige computeraccessoires! Want u kunt zelf goedkoop een toetsenbord bedrukken met uw logo. Wilt u écht innovatief overkomen, dan is wellicht een draadloos keyboard in een case een idee. Maar natuurlijk hebben we ook kleinere give-aways, zoals schermreinigingsspray of –doekjes; altijd handig! Deze kunt u overigens ook voor de smartphone gebruiken. Hoe breder je een geschenk kunt inzetten, hoe meer uw logo zal verspreiden! Dat is immers de bedoeling. Nog meer inspiratie of misschien wel advies nodig? Bel of mail ons via de contactgegevens. Onze professionals gooien graag hun creativiteit voor u in de strijd!

 

 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999