Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Sportarmbanden bedrukken

Sportarmbanden bedrukken is ideaal wanneer u op zoek bent naar een sportief geschenk voor uw relaties. Sportartikelen zoals deze laten u zien dat u voor sportiviteit gaat en sport en beweging belangrijk vindt. Sportarmbanden zijn er om de telefoon in mee te nemen, maar ook met lampjes erin, voor wie in het donker sport.

Bedrukte sportarmbanden

Hardlopen? Mountainbiken? Een sportarmband is altijd handig! Ook voor de fitness. Ze maken het mogelijk de telefoon bij je te houden of zijn voorzien van een lampje, zodat u ook in het donker kunt sporten. U hoeft alleen nog maar een app te installeren en u kunt uw calorieën, afstand en meer gewoon bijhouden! 

Sportarmbanden met logo voor uw relaties

Uw relaties zullen zeker blij zijn met een sportief geschenk zoals een bedrukte sportarmband. U stimuleert sport en beweging. Daar komt bij dat u met uw logo perfect opvalt bij de relatie, maar ook bij de omgeving! Win-win zullen we maar zeggen!

Bedrukte sportarmbanden bestellen bij Allgifts

Bestellen gaat heel eenvoudig en snel! U geeft uw voorkeuren aan wat betreft bedrukking, kleur en leveringsdatum en uploadt vervolgens het artwork. Wij gaan dat artwork checken en eventueel omzetten naar een bruikbaar bestand voor het drukken. U krijgt een digitale drukproef voor akkoord. Op uw teken gaan wij voor u drukken en liggen uw relatiegeschenken zo snel mogelijk bij u op de mat!

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999