Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Fluitjes bedrukken: aandacht verzekerd

Met fluitjes bedrukken wordt een geslaagde promotiecampagne bijna letterlijk een fluitje van een cent. Voor een lage prijs kunt u een partij fluitjes laten bedrukken om uit te delen op sporthappenings, muziekfestivals of andere grootschalige manifestaties. Ook sportclubs weten wel raad met uw relatiegeschenk. Elke keer dat er geblazen wordt op uw givewaway krijgt uw logo bekijks. Met een bedrukt fluitje schenkt u een cadeau dat als het ware om aandacht roept. Doeltreffend en bovendien leuk om weg te geven.

Bedrukte fluitjes: verrassend veelzijdig

Reflecterende kunststof fluitjes uitdelen op scholen: u speelt ermee in op de veiligheid. Schenk een fluitje met kompas bij een aankoop in uw sportzaak of als u kampeerartikelen verkoopt. Een aluminium fluitje in een aangepaste kleur dat mooi matcht met uw logo, bevestigd aan een sleutelhanger of een lanyard. Een scheidsrechter fluitje met polsband, eveneens in een kleur naar keuze. Ze ogen sportief, maken op tijd en stond lawaai en uw logo komt om de haverklap in het middelpunt van de belangstelling te staan. Wilt u promotie voeren waarbij men ziet wat men hoort? Laat fluitjes bedrukken!

Fluitjes bedrukken: alle aandacht verzamelen

Een relatiegeschenk waarmee men daadwerkelijk iets kan doen, valt altijd in de smaak. Hoe klein het ook is, een fluitje eist de aandacht op. Als het dan ook nog eens perfect bedrukt is met uw logo, hebt u helemaal een eyecatcher om uit te delen. Bij Allgifts.be laseren of bedrukken we uw gekozen fluitje zodanig dat het niet alleen hoorbaar, maar ook visueel een echte aandachttrekker wordt. Op ieder moment in het productieproces hebt u, dankzij onze transparante werkwijze, inzicht in de opeenvolgende stappen. Op die manier kan er vaak nog een last-minute verandering aangebracht worden. Service à-la-carte.

8.7
1903 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999