Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bandana's bedrukken

Ze kunnen hip zijn, maar ook een hoop warme bieden. Je kunt bandana's bedrukken in alle kleuren van de regenboog. Dit soort hofddeksels hebben vaak een redelijk groot drukoppervlak en daardoor kun je dus uitstekend opvallen. Toch een ander hoofddeksel? Onze petten zijn ook harlopers! Meer weten over het bedrukken en selecteren van de juiste petten? Bekijk onze petten adviespagina!

Bandana bedrukken: actieve klantenbinding

Bandana komt uit het Hindi en betekent letterlijk: binden. Laat dat nou net het doel zijn dat u voor ogen heeft: uw klanten aan u binden met het uitdelen van een bedrukte bandana. De gelegenheden waarbij een bandana bedrukken loont, zijn bijvoorbeeld grote sportwedstrijden zoals een Europees voetbalkampioenschap, maar net zo goed kan de lokale basketploeg aangemoedigd worden door vurige supporters die zich tooien met een bandana waar uw logo op prijkt. Elk evenement dat veel volk op de been brengt is een dankbaar platform waar u bedrukte bandana’s kunt uitdelen.

Een bedrukte bandana: hip en sportief 

Een bandana bedrukken met uw logo weerspiegelt dynamisme en trendgevoeligheid. Bij ons hebt u de keuze uit bandana’s in verschillende kleuren en uitgevoerd in diverse materialen zoals microfiber of katoen. Wielerwedstrijden, halve of hele stadsmarathons die zowat heel het jaar door georganiseerd worden: het zijn maar enkele voorbeelden waarvoor u een bandana bedrukken kunt. Dit item is bijgevolg niet seizoensgebonden en dus een ideaal medium om uw logo krachtig in beeld te brengen. Allgifts.be heeft nog veel meer inspirerende ideeën om via een sportartikel uzelf in de kijker te zetten.

Een bedrukte bandana: een populair geschenk

Een bandana is een nuttig accessoire dat graag aangenomen en veel gebruikt zal worden. U krijgt meer dan enkel een visuele respons. Door uw merk te verbinden met een uitgesproken, opvallend kledingstuk wordt men ook benieuwd naar wat er achter uw logo schuilgaat. Een bedrukte bandana hoeft trouwens niet louter gedragen te worden op een sportevenement. Jeugdclubs en scholen bijvoorbeeld zullen uit de bol gaan met zulk een handig en knap item. Allgifts.be heeft de juiste expertise om uw merk doeltreffend te promoten. 

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999