Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Lente Wij geven je de lentekriebels!

De lente geeft je de kans om kleurrijk te promoten.

In de maand mei, leggen alle vogeltjes een ei

Behalve de koekoek
Zoek de paaseitjes Bekijk alle paaseitjes
Hoor de vogeltjes fluiten Bekijk tuinartikelen

Wanneer begint de lente?

Er is ieder jaar weer onduidelijkheid over het begin van de lente. Er is een meteorologische, astronomische en een officiële start van de lente.

Officieel gezien begint de lente op 21 maart. Maar gevoelsmatig begint de lente als de krokussen bloeien en de vogeltjes fluiten.

Op de kweek zetten Bekijk alle kweeksets
Werken aan een groen bedrijfsimago Bekijk groene relatiegeschenken

Beleef de lente spelenderwijs

Lekker buiten spelen
De lente geeft kleur Bekijk stoepkrijt
Hello spring! Bekijk alle springtouwen

De lente in je bol!

De lente, 's ochtends wakker worden van fluitende vogels. Geef toe, dat klinkt toch beter dan het geluid van je wekker. De eerste zonnestraaltjes geven je lentekriebels. Kriebels om buiten te zijn en erop uit te gaan. Van de lente wordt iedereen vrolijk. Jouw lente relatiegeschenken worden zeker goed ontvangen.

Bekijk alle lentegeschenken

Als je wilt oogsten, moet je eerst zaaien

Geef een boom terug aan de aarde
"Met groeipapier laat je jouw merk tot bloei komen"
Tot bloei komen

Zoals een oude gezegde luidt; zaadjes kun je planten, door regen kunnen ze groeien en met aandacht laat je ze bloeien. Groeipapier (ofwel zaadpapier) is gemaakt van 100% afbreekbare materialen. Wanneer je het papier plant buiten in de tuin, ontkiemen de zaden in het papier en groeien ze uit tot bloemen. Geef je merk een duurzame boost met een echt groen en duurzaam artikel!

Bekijk groeipapier
"Laat er geen gras over groeien. Kies voor duurzaam."
Een duurzame papiersoort

Graspapier bestaat uit zongedroogde grasvezels en uit gerecycled papier. Graspapier vermindert het verbruik van hout. Er wordt minder water en energie gebruikt in het productieproces. Hierdoor is graspapier een milieuvriendelijke en duurzame papiersoort. Laat er geen gras over groeien en kies voor duurzaam (gras)papier.

Bekijk graspapier

De bloemetjes buiten zetten

Ga erop uit

Lente relatiegeschenken

Je raadt 't al.. Perfect geschikt voor in het voorjaar. In de maanden maart tot en met juni pikken we maar al te graag de eerste zonnestraaltjes mee, genieten we in het park of zetten we de bloemetjes buiten. Hoe leuk is het als je jouw klanten of relaties verrast op een misschien wat ongewoon moment? Juist als ze 't niet verwachten, is het krijgen van een relatiegeschenk extra leuk. Jouw bedrukte picknickkleed in het stadspark, waar relaties een fijne middag met borrels en hapjes op beleven. Met deze voorjaarsgeschenken denken werknemers altijd positief aan jou of je bedrijf! Kies je voor een geschenk dat buiten de deur wordt gebruikt, is het ook nog eens een voordeel dat je naam overal gezien wordt. Voor welke lente relatiegeschenken kies jij?

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999