+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Pennen

(678)

Bent u op zoek naar een functioneel geschenk voor uw doelgroep of relaties? Dan is een functionele pen een geschikt geschenk. Pennen worden dagelijks meerdere keren gebruikt, zowel door jong als oud. Kiest u voor deze jazzy pen, of gaat uw voorkeur uit naar de silvergrip pen? Uw relatie of doelgroep zal vaak herinnerd worden aan uw bedrijf wanneer u ervoor kiest om de pennen te voorzien van een bedrukking.

Pennen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte pennen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals pennen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk pennen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 823 klanten

Roxy pennen bedrukken

v.a. € 0,09

Nash balpen bedrukken

v.a. € 0,11

Packer pennen bedrukken

v.a. € 0,08

Delta pennen bedrukken

v.a. € 0,72

4 Kleuren balpen bedrukken

v.a. € 0,23

Albany balpen bedrukken

v.a. € 0,11

Palito pennen bedrukken

v.a. € 0,07

Empire pennen bedrukken

v.a. € 0,41

Balpen bedrukken

v.a. € 0,16

Aluminium balpen bedrukken

v.a. € 0,34

Dazzle pennen bedrukken

v.a. € 0,12

Top pennen bedrukken

v.a. € 0,25

Blijf bij met bedrukte pennen

Pennen bedrukken is een ideaal relatiegeschenk voor als u wilt dat uw klanten u zich blijven herinneren. Visitekaartjes verdwijnen vaak in een portefeuille, maar gebruiksvoorwerpen zoals pennen met logo zijn een doeltreffende manier om bij uw klanten onder de aandacht te blijven. Met bedrukte pennen met uw bedrijfslogo verenigt u de promotie van uw bedrijf met functionaliteit: iedereen moet immers wel eens een handgeschreven notitie maken. Zo blijft u in beeld bij uw klanten.

Verdubbel uw exposure!

Juist omdat uw klanten pennen met logo gratis krijgen, wisselen ze sneller van eigenaar doordat men ze gemakkelijker laat liggen. Voor u als ondernemer is dat een zeer aangename bijkomstigheid. Op deze manier komen uw pennen met logo immers bij veel meer potentiële klanten onder ogen. Zo kunt u uw exposure minstens verdubbelen. Bedrukte pennen zijn ideaal om mee te nemen naar uw promotionele activiteiten zoals beurzen en ze daar weg te geven aan potentiële klanten. Of u geeft een pen cadeau wanneer u artikelen opstuurt of aflevert bij uw bestaande klanten.

Pennen bedrukken bij Allgifts.be

Pennen bedrukken bij Allgifts.be gaat snel en eenvoudig. Allgifts.be heeft ruim 20 jaar ervaring in relatiegeschenken, waaronder pennen met logo. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan pennen die u kunt laten bedrukken, variërend van eenvoudige kunststof balpennen met een drukmechanisme tot aan luxere uitvoeringen met een rubberen grip die prettig in de hand liggen. Wilt u laten zien dat u milieubewust bent, kies dan voor biologisch afbreekbare pennen. Een extra attentiewaarde zit in een pen met extraatjes zoals een schuifmaatje. Bestel uw bedrukte pennen bij Allgifts.be en blijf onder de aandacht bij uw klanten.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster