Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Inhoud ml
Van
 
Tot
Stapelbaar
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kop & Schotels bedrukken

Tijd voor een heerlijke kop koffie of thee heeft iedereen wel. Daarom is een kop en schotel leuk als cadeau voor iedere relatie, maar ze zijn ook uitermate geschikt als bedrijfsservies. Wij hebben trouwens ook kopjes zonder schotel. Meer weten over mokken, kopjes en schotels? Bekijk onze adviespagina en lees alles over bedrukking en materialen!

Een bedrukte kop en schotel: uw eigen serviesgoed

Als horeca-uitbater hecht u veel belang aan de uitstraling van uw zaak. U wilt het karakter van uw etablissement accentueren en dan telt ieder detail. Om aan een van die details te voldoen kunt u een kop en schotel bedrukken met daarop de naam van uw zaak. Een bedrukte kop en schotel verleent uw drink- of eetgelag zijn eigen, unieke klasse. Vermits u toch een voorraad serviesgoed in uw zaak moet hebben, kunt u het net zo goed laten bedrukken met het stemmige logo van uw hotel, restaurant of café. Zo vangt u twee vliegen in één klap. Koffie serveren wordt op die manier een erezaak.

Een relatiegeschenk met meerdere dimensies

Bent u een barista die markt en braderie veraangenaamt met uw aanwezigheid? Schenk uw specialiteiten uit in een bedrukte kop en schotel. Espresso of cappuccino kopjes, in porselein of glas, in helder wit of mokkabruin: uw vakmanschap krijgt er een dimensie bij. Een bedrukte kop en schotel is ook een dankbaar relatiegeschenk om weg te geven bij de blijde aankondiging van een nieuw aroma van koffie, bij de verkoop van een espressoapparaat of een promotie rond een nieuwe smaak koekjes. Allgifts.be maakt van een kop en schotel of beker naar keuze en uw logo een relatiegeschenk dat uw naam waardig vertegenwoordigt.

Uw logo op een bedrukte kop en schotel: indrukwekkend

Uw vergaderzaal, receptie of showroom, met een keurig stapeltje koppen en schoteltjes met uw logo op naast het koffieapparaat, maakt indruk. Onnodig te zeggen dat als u materiaal voor feesten verhuurt waaronder serviesgoed, een eigen logo daarop onontbeerlijk is. Het is tegelijk reclame voor uw bedrijf en een garantie dat u uw goederen na teruggave gemakkelijker kunt controleren. Allgifts.be denkt aan alles.

 

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999