+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Kop & Schotels

(102)

Tijd voor een heerlijke kop koffie of thee heeft iedereen. Daarom is een kop en schotel leuk als cadeau voor iedere relatie of geschikt als bedrijfsservies. Wij hebben trouwens ook kopjes zonder schotel. Meer weten of mokken, kopjes en schotels? Bekijk onze adviespagina!

Kop & Schotels bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte kop & schotels relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kop & schotels bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kop & schotels met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 53 klanten

Cappuccinokopjes bedrukken

v.a. € 1,49

Soepkom  bedrukken

v.a. € 1,99

Een bedrukte kop en schotel: uw eigen serviesgoed

Als horeca-uitbater hecht u veel belang aan de uitstraling van uw zaak. U wilt het karakter van uw etablissement accentueren en dan telt ieder detail. Om aan een van die details te voldoen kunt u een kop en schotel bedrukken met daarop de naam van uw zaak. Een bedrukte kop en schotel verleent uw drink- of eetgelag zijn eigen, unieke klasse. Vermits u toch een voorraad serviesgoed in uw zaak moet hebben, kunt u het net zo goed laten bedrukken met het stemmige logo van uw hotel, restaurant of café. Zo vangt u twee vliegen in één klap. Koffie serveren wordt op die manier een erezaak.

Een relatiegeschenk met meerdere dimensies

Bent u een barista die markt en braderie veraangenaamt met uw aanwezigheid? Schenk uw specialiteiten uit in een bedrukte kop en schotel. Espresso of cappuccino kopjes, in porselein of glas, in helder wit of mokkabruin: uw vakmanschap krijgt er een dimensie bij. Een bedrukte kop en schotel is ook een dankbaar relatiegeschenk om weg te geven bij de blijde aankondiging van een nieuw aroma van koffie, bij de verkoop van een espressoapparaat of een promotie rond een nieuwe smaak koekjes. Allgifts.be maakt van een kop en schotel of beker naar keuze en uw logo een relatiegeschenk dat uw naam waardig vertegenwoordigt.

Uw logo op een bedrukte kop en schotel: indrukwekkend

Uw vergaderzaal, receptie of showroom, met een keurig stapeltje koppen en schoteltjes met uw logo op naast het koffieapparaat, maakt indruk. Onnodig te zeggen dat als u materiaal voor feesten verhuurt waaronder serviesgoed, een eigen logo daarop onontbeerlijk is. Het is tegelijk reclame voor uw bedrijf en een garantie dat u uw goederen na teruggave gemakkelijker kunt controleren. Allgifts.be denkt aan alles.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster