+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Waterman

(Geen resultaten gevonden)

Voor de meest exclusieve relatiegeschenken bent u bij Waterman aan het juiste adres. De geschenken van Waterman stralen exclusiviteit uit, en laten uw relatie zich speciaal voelen. Het assortiment bestaat uit zeer luxe pennen van ongekende kwaliteit, geleverd in een bijpassende geschenkdoos.

Waterman bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte waterman relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals waterman bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk waterman met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 20 klanten

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte Waterman mogelijkheden

Voor het bedrukken van Waterman relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Waterman bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Waterman bestellen. Let op! Bedrukte Waterman hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Waterman bedrukken is allgifts.be nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Waterman bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Waterman bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.be sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Waterman (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Waterman relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster