Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()
13 producten

Een goedkope USB stick 16GB: een relatiegeschenk met een ‘wow’ effect

Wat zou een computerfirma zijn zonder een ter zake doend relatiegeschenk zoals een goedkope USB stick 16GB? Het aantal mensen dat al dan niet hobbymatig met de pc werkt, is groot. Een USB stick bedrukkenmet zulke opslagcapaciteit laat toe dat men zijn eigen portable besturingssysteem er kan op zetten. Anderzijds is het een dankbaar backup medium waar uw relaties hun kostbare data op kwijt kunnen. U biedt uw relaties een stuk zekerheid; een gebaar dat op de nodige instemming kan rekenen.

Een USB stick bedrukken: goedkoop en uiterst doeltreffend

Een goedkope USB stick 16GB aan uw relaties schenken biedt hen onverwachte mogelijkheden. Nu kunnen ze vakantiefilmpjes, foto’s en andere omvangrijke data opslaan als ze op vrienden- of familiebezoek gaan. Uw logo mag op de nodige belangstelling rekenen als het in een laptop of pc geplugd wordt. Een USB stick bedrukken en meegeven bij de aankoop van een fototoestel of een videocamera als extra dataopslag: een aangename attentie die u voor weinig geld heel wat reclame oplevert. U maakt er vaste klanten mee.

Een goedkope USB stick 16GB: een kostbaar hebbeding

Als u wilt opvallen, moet u indruk maken. Een fluitje van een cent als u voor dat doel een USB stick bedrukken laat. Om indruk te maken, moet ook de opdruk van een onberispelijke kwaliteit zijn. Dat is dan weer de precieze omschrijving voor de vakbekwaamheid van onze specialisten bij Allgifts.be. Wat zij met uw relatiegeschenk doen, mag gerust een kunst genoemd worden. Gecombineerd met een ijzersterke, transparante service en een directe betrokkenheid, belooft Allgifts.be u een relatiegeschenk dat uw promotie vleugels geeft.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999