Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Wereldstekkers bedrukken voor op reis!

Laat wereldstekkers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam! Zeker weten dat uw relaties hier écht wat aan hebben. Reisstekkers zijn superhandig voor op vakantie of op zakenreis. Er zijn een hoop landen waar ze een ander soort stopcontact gebruiken. U staat niet meer voor verrassingen dankzij deze handige reisstekkers! U kunt hoe dan ook uw telefoon gewoon opladen of iets anders waar stroom voor nodig is, overal!

Welke soorten wereldstekkers bedrukken wij?

Kijk op uw gemak eens rond en vind het perfecte relatiegeschenk om te bedrukken! We hebben allerlei soorten reisstekkers. Heeft u vragen over een product of de bedrukking? Stel ze aan onze professionals! Zij staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar en weten precies wat voor u het beste promotiemateriaal zal zijn. Kies een mooi model en een goede kleur en laat uw wereldstekkers bedrukken!

Hoe komen bedrukte wereldstekkers tot stand?

De wereldstekkers bedrukken we altijd snel en toch heel secuur, welke techniek we ook gebruiken. U uploadt uw logo of bedrijfsnaam en wij maken dan eerst een drukproef voor u. Deze sturen we u toe per mail, zodat u ook een beetje kunt meekijken. Zodra u akkoord geeft op deze proef, gaan we voor u aan de slag. Wist u dat u dan ook uw bestelling kunt volgen? Meld uw pakket aan in ons track & tracesysteem en volg uw bestelling van deur tot deur!

Gratis logoservice

Hoe zorgen we nou voor die haarscherpe bedrukking? Met onze logoservice! Wanneer u uw logo uploadt, maakt het niet uit wat voor bestand het is. Kan het bestand nog wel iets scherper, dan regelen de mensen van deze gratis logoservice dat! Zij hebben veel ervaring en optimaliseren uw logo. Daarna kunnen we uw wereldstekkers bedrukken! Eerst zo’n stekker proberen en in het echt zien? Vraag een sample op. Plaats daarna binnen 10 werkdagen een bestelling bij ons en het onbedrukte exemplaar is helemaal gratis, net als de verzending!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999