Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Schrijfkleur
Mechanisme
Grip
Ga naar de producten ()
Reset filters

Grappige pennen bedrukken

Maak uw relaties, klanten of medewerkers aan het lachen met onze grappige pennen. Allemaal hebben ze hun eigen vorm van humor in zich. Weer eens iets anders dan een standaard pen! Bekijk bijvoorbeeld eens de pen in de vorm van lipstick. Een pen kiest u niet zo 1, 2, 3 uit. Het is belangrijk te letten op de schrijfkleur, grip, en materiaal. Lees hier alles wat handig is om op te letten bij het bedrukken van pennen.

Fun pennen bedrukken: schrijven met een glimlach

Als u er even bij stilstaat, wordt er nog ontzettend veel gebruik gemaakt van een gewone pen, ondanks alle elektronische toepassingen zoals e-mail en tablets. Hoog tijd om daar iets mee te doen. Laat fun pennen bedrukken en uw logo zal zeker ‘in the spotlights’ komen. Het fijne van deze gadgets is dat ze in vele gedaantes te verkrijgen zijn, waardoor ze aansluiten bij uw specifiek product en uw beoogde doelgroep. Cool voor het jonge volkje, een glimlach toverend op het gelaat van uw oudere relaties. Grappig om uit te delen en uiterst effectief om de aandacht op uw naam te vestigen.

Een bedrukte fun pen: hoe gekker hoe liever

Fun pennen bedrukken in de vorm van een autootje, een lipstick, met een smiley erop. Met het uitzicht van een injectiespuit of een knipperend hartje. Met leuke dierenfiguurtjes voor de kinderen. Deze willekeurige greep uit ons aanbod laat u direct de mogelijkheden zien waarvoor u fun pennen bedrukkenkunt. Of u nu in de autobranche zit, scholen bezoekt of een parfumeriezaak hebt: schrijven doen uw relaties allemaal, van groot tot klein. U hebt dus een geschenkje te geef dat naadloos aansluit bij uw product. Zulke giveaways zijn altijd leuk om te geven, alleen al vanwege de reactie die u krijgt.

Een fun pen bedrukken: promotie met een kwinkslag

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Met uw grappig relatiegeschenkje maakt u tijd voor een glimlach: een gegeerd goed in deze jachtige tijden. Het geeft iedere desk een leuke uitstraling. Kinderen wrijven zich in de handen van vreugde en gaan pochen met uw relatiegeschenkje op school. Drukken is een ambacht die Allgifts.be tot in de puntjes beheerst. Met uw logo en uw relatiegeschenk gaan wij aan de slag en binnen de kortste keren kunt u uw relaties blij maken met een ludieke fun pen.

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999