Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Lengte cm
Ga naar de producten ()
Reset filters

Meetlinten met logo

Hoe vaak meet u even snel iets op? Vast erg regelmatig! Dit is voor uw relatie niet anders. Daarom zijn meetlinten goede geschenken voor al uw relaties. Even snel kijken of een bloempot in de vensterbank past? Een snel klusje klaren in huis? Of werkzaam bij een bouwbedrijf? Een meetlint biedt uitkomst! Laat daarom meetlinten bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf herinneren. 

Al jaren lang bedrukte meetlinten 

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met meetlinten bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle meetlinten zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Meetlinten bedrukken voor relaties  

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan meetlinten. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze BMI meetlint, een huishuidmeetlint of dit standaard meetlint.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  
 

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999