I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Lengte cm
Ga naar de producten ()

Boekenleggers bedrukken: verrassend veelzijdig

Ondanks de opkomst van de e-readers zijn de fysieke boeken populairder dan ooit. De bezoekersaantallen op de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen liegen er niet om. Boekenleggers bedrukken om als stemmig relatiegeschenk uit te delen is dus zo gek nog niet. Het is daarbij een misvatting om te denken dat dit alleen maar toe te passen is in boekhandels of bij kantoor gerelateerde artikelen, al zijn deze zaken natuurlijk de aangewezen plaatsen om uw klanten te verwennen met een bedrukte boekenlegger. U kunt er een hoogstpersoonlijk kleinood van maken.

Een bedrukte boekenlegger: een persoonlijke touch

In ons assortiment vindt u bijzonder exclusieve boekenleggers in aluminium of metaal, in aparte vormen. Samen met uw logo maakt u er een intiem relatiegeschenk van dat fervente lezers zullen koesteren. U kunt er als het ware een souvenir van maken dat uw logo parmantig doet opvallen. Hebt u bijvoorbeeld een bio winkel en verkoopt u gespecialiseerde kookboeken? Schenk er een exclusieve boekenlegger bij en uw klant zal u nooit meer vergeten. Allgifts.be blinkt uit in exclusieve relatiegeschenken. Wat denkt u bijvoorbeeld van ons assortiment bio-artikelen? Razend actueel en immens populair.

Een boekenlegger bedrukken wekt vertrouwen

Wilt u het praktischer aanpakken, dan kunt u boekenleggers met liniaal en vergrootglas of met memostickers uitdelen, afhankelijk van het publiek dat uw zaak frequenteert. Als opticien kunt u een bedrukte boekenlegger meegeven aan iedere klant die met een nieuwe bril uw zaak verlaat; u geeft ermee aan dat u er vertrouwen in hebt dat uw klant nu weer de kleine lettertjes kan lezen. U ziet dat er bij Allgifts.be wordt nagedacht over elk relatiegeschenk en de toepasbaarheid ervan. U doet er uw voordeel mee, want uw tevredenheid is onze motivatie, al 20 jaar lang.

 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018