+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Anti-stress artikelen

(61)

Anti-stress artikelen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte anti-stress artikelen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals anti-stress artikelen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk anti-stress artikelen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 136 klanten

Een stressbal bedrukken: even afreageren met uw logo

Wilt u uw relaties op een ludieke manier een uitlaatklep geven om even stoom af te blazen, laat dan een stressbal bedrukken en tover een glimlach op hun gelaat. Stressballen werken ook heilzaam om even de handen en polsen te ontspannen na een tijdje roffelen op het computerklavier. Laat dus niet na om uw administratief personeel te plezieren met een bedrukte stressbal. Het maakt uw merk ook direct een stuk sympathieker. Stressballen bedrukken om uit te delen op beurzen en acties is een slimme manier om met een laag budget uw logo op grote schaal bekend te laten worden.

Bedrukte stressballen: kleurrijk en grappig

De handen van schoolkinderen beginnen al te jeuken als ze uw bedrukte stressbal in het oog krijgen. Een stressbal aan een sleutelhanger: uw relatie zal zijn of haar sleutelbos sneller terugvinden. Een stressbal bedrukken in de vorm van een bouwvakkershelm: uw activiteit spreekt voor zich. Een wereldbol: een hint naar het internationaal karakter van uw bedrijf. Even tekeer gaan met een stressbal in de vorm van een opgestoken duim: uw relaties houden er de moed in. Met een stressbal als giveaway trekt u volop de humoristische kaart.

Laat een stressbal bedrukken en uw relaties kunnen er weer invliegen

Stressballen leuken de boel op, zorgen voor een vrolijke noot op kantoor en thuis, trekken de aandacht. Ideaal om promotie te voeren rond speciale acties en evenementen. Als souvenir bij de deelname aan een stadsmarathon, als bedankje voor de bijdrage aan een goed doel. Wat ook uw product of actieterrein is, met een bedrukte stressbal hebt u een prima stukje promotiemateriaal voor dat doel. Gaat het om een spoedbestelling of hebt u speciale wensen, dan stellen wij bij Allgifts.be alles in het werk om uw deadline te respecteren zodat uw promotie tijdig kan beginnen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster