Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Welkom bij Allgifts

Allgifts.nl B.V.
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle
Nederland

  • Telefoon: +31 (0)38 - 760 1900
  • E-mailadres: Info@allgifts.nl
  • Rabobank: NL79RABO0127840656
  • BTW nummer: NL 819350096B01
  • KvK (Zwolle): 08174590

Dit is de kracht van Allgifts

"Een kleine batch USB sticks of meewerken aan een grote campagne; iedere dag is anders ...

Frisbees voor een basisschool of meewerken aan een landelijke campagne; elke dag is anders! Jij bestelt als klant heel gemakkelijk zelf je favoriete promotionele producten met (of zonder) bedrukking via onze webshop. Geen fratsen, wel een ruim assortiment, transparante prijzen en persoonlijke service. Wel zo prettig. Empower your brand!

Wij maken jouw merk sterker

Wanneer u op zoek bent naar relatiegeschenken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in de promotionele branche. Op ons platform vind u zelf of met ons advies altijd het meest passende promotioneel item voor uw doel zoals verhogen van uw naamsbekendheid, het stimuleren van uw verkoop, het ondersteunen van uw imago of het waarderen van uw relaties. Wij beschikken over een team van professionals dat uw boodschap vertaalt in kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenken. Als u wilt denken onze professionals met u mee en adviseren zij in uw keuzes.

Met onze zoekmachine vindt u eenvoudig het relatiegeschenk dat u zoekt. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om dit zowel bedrukt als onbedrukt te laten leveren. En staat het relatiegeschenk dat u zoekt er niet meteen tussen? Wij verzorgen en begeleiden ook trajecten voor de ontwikkeling van custom made relatiegeschenken!

Het Allgifts team

Lex van den Bosch

Lex van den Bosch

Eigenaar

Lex is als eigenaar van Allgifts verantwoordelijk voor de algehele leiding. Daarnaast is hij actief bestuurslid van de branchevereniging!

Femke Witte

Femke Witte

Directieassistente

Als directieassistente is Femke de schakel tussen medewerkers en directie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Michel Mulder

Michel Mulder

Conversiemarketeer

Michel zorgt ervoor dat je zo snel en eenvoudig mogelijk vindt wat je zoekt! Jouw webshopbeleving staat bij hem op #1.

Els van Vliet

Els van Vliet

Financieel medewerker

Als verantwoordelijke van de crediteuren- en debiteurenadministratie verzorgt zij alle in- en uitgaande betalingen. Op Els kun je rekenen!

Susan Strijkveen

Susan Strijkveen

Sales & Support manager

De verbindende factor! Susan houdt de controle en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de sales- en supportafdeling.

Roderik Masselink

Roderik Masselink

Accountmanager

Roderik helpt je als de beste bij jouw zoektocht naar promotionele producten. Goudeerlijk en altijd in voor een praatje.

Janco Krale

Janco Krale

Accountmanager

Janco's voorliefde? Voetballen en mokken. Maar eigenlijk is hij van alle markten thuis, onze alleskunner.

Vincent Biemans

Vincent Biemans

Accountmanager

Weet met al zijn ervaring precies wat jij nodig hebt. Denkt altijd met je mee en samen komen jullie zeker tot het juiste product.

Ane Marius de Jong

Ane Marius de Jong

Categorie- en productmanager

Heeft nauw contact met leveranciers en beheert het assortiment tot in de puntjes. Aan productkennis ontbreekt het zeker niet!

Joey Groen

Joey Groen

Accountmanager

Zijn doel is altijd hetzelfde! Het begeleiden van jouw aanvraag tot aan aflevering van jouw bestelling. Succes verzekerd!

Jeroen Kwakkel

Jeroen Kwakkel

Softwareontwikkelaar

Jeroen is verantwoordelijk voor de IT. Hij zorgt ervoor dat je geen problemen ondervindt en dat onze website altijd actueel en innoverend is.

Edwin Schipper

Edwin Schipper

(Web)designer

Van website tot mailings; Edwin ontwerpt, geeft vorm, analyseert en opnieuw. Hij is niet alleen technisch, maar ook nog eens creatief!

Ivana Kamp

Ivana Kamp

Commercieel medewerker

Ivana staat voor uitstekende service en beantwoordt met plezier al jouw vragen, waardoor jouw bestelling moeiteloos verloopt.

Semiha Karadag

Semiha Karadag

Commercieel medewerker

Met Semiha's geweldige service krijg je antwoord op al je vragen, waardoor jouw bestelling zonder problemen wordt afgehandeld.

Jorden Sok

Jorden Sok

Accountmanager

Altijd eerlijk in zijn advies over onze producten, zijn enthousiasme maakt het contact leuk en vriendelijk.

Inez Takken

Inez Takken

Commercieel medewerker

Maak kennis met Inez, die zich inzet voor het vlekkeloos laten verlopen van jouw bestelling. Met haar talent is succes gegarandeerd.

Claudia Nieuweboer

Claudia Nieuweboer

Commercieel medewerker

Begeleidt jouw bestelling van A to Z, let op de details en zorgt voor een vlotte afhandeling van jouw bestelling.

Word jij onze nieuwe collega?

Allgifts is een toonaangevende webshop in de promotionele branche. We hebben enorm veel geschenken, cadeaus, gadgets, giveaways, premiums.. Kom je bij ons werken, dan kom je in een bedrijf dat continue aan het groeien is en waar op uiteenlopende vlakken veel ontwikkelingen zijn. Ons enthousiaste team wil samen met jou bedrijven helpen hun merk of activiteit te promoten!

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Positie van Allgifts

De medewerkers van Allgifts geven u graag advies en staan u graag bij, in uw keuze voor het juiste promotioneel product. Allgifts ziet toe op een goede afhandeling van uw opdrachten en beantwoord uw eventuele vragen. Allgifts treedt op als bemiddelaar en spant zich als zodanig in om uw opdrachten naar afspraak en volle tevredenheid te laten uitvoeren. De overeenkomst sluit u met de aanbieder die deze ook daadwerkelijk uitvoert. Allgifts is niet verantwoordelijk voor de productie of levering van de door u bestelde producten, maar wel voor het afhandelen van de betaling.

Vertoning aanbod

De producten op de website worden getoond op basis van de door u geselecteerde wijze. Standaard staat deze op “Aanbevolen”. In sommige gevallen hebben wij afspraken gemaakt met de aanbieders van de producten. Daarom worden sommige producten eerder getoond dan anderen.

Rol als klachtenbehandelaar

Heb je een klacht over de gekochte producten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Allgifts neemt voor u contact op met de betreffende aanbieder en bemiddelt in deze situatie. Uiteraard streven we hierbij naar een afhandeling naar je volle tevredenheid.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999