Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Toeters bedrukken: bazuin het uit

Is er een grote sportwedstrijd of een toernooi in aantocht, dan is het tijd om de supporters te voorzien van de nodige munitie. Laat toeters bedrukken om het team aan te moedigen. Onmiddellijk maakt uw logo deel uit van de grote schare supporters en deelt uw logo in het groepsgevoel. Uw logo eist loeihard de aandacht op. Het wordt een gegeerd attribuut dat meegenomen wordt naar de wedstrijden, die op grote schermen overal te lande worden vertoond. Ook op bescheidener schaal, voor plaatselijke sportclubs en scholen, zult u met het uitdelen van toeters met logo op de nodige bijval kunnen rekenen.

Toeters bedrukken: promotie dat het horen en zien vergaat

Een toeter of megafoon bedrukken in de nationale kleuren of een mini hoorn aan een lanyard. De bedoeling is lawaai maken en opvallen. Het legt uw logo geen windeieren. Misschien is een bedrukte toeter niet echt bevorderlijk tijdens een danswedstrijd, maar voetbal, basket, tennis en tal van andere sporten worden pas echt opwindend als er een supportersschare luid toeterend de favoriet aanmoedigt. Dit relatiegeschenk dat u met gulle hand uitdeelt, zal u even gul belonen met de sympathie en het eenheidsgevoel onder de supporters. Sport in het algemeen, en voetbal in het bijzonder, is tenslotte de belangrijkste bijzaak in het leven.

Bedrukte toeters: geef lucht aan uw promotie

Uw logo moet duidelijk zichtbaar zijn en in aandacht kunnen wedijveren met het geluid dat uw relatiegeschenk voortbrengt. Bij Allgifts.be zorgen we ervoor dat wat de mensen horen, ook duidelijk gezien wordt. Toeters bedrukken en andere fan artikelen is een serieuze zaak waar wij ons met plezier aan wijden. Uw logo wordt door onze specialisten vakkundig omgezet naar gevectoriseerd artwork en wordt met gepaste zorg op uw relatiegeschenk gedrukt. U krijgt voor akkoord een proefexemplaar zodat u zich kunt vergewissen van het resultaat.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999