Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kauwgom bedrukken: lekker stimulerend

Bedrukte kauwgom. Velen zullen het zich nog herinneren als extraatje bij een tankbeurt. Dat intussen veel tankstations zijn omgeturnd tot zelfbedieningsstations hoeft echter niet te betekenen dat kauwgom bedrukken niet meer van deze tijd is, integendeel. Iedereen lust op tijd en stond wel een frisse kauwgom. Als u ter ondersteuning van uw product een pakje kauwgom bedrukken laat, geeft u uw klant een zoete herinnering mee van uw logo. Een vertrouwd snoepje als kauwgom gebruiken voor uw promotionele doeleinden, maakt uw merk vertrouwd bij de mensen.

Kauwgom uitdelen, een beproefde klassieker

Een strip bedrukte kauwgom uitdelen aan de kassa of mee in de tas steken als u de klant zijn bestelling meegeeft: een sympathiek gebaar dat u overal kunt toepassen. Sportzaken, grootwarenhuizen, kledingzaken: een snoepje doet wonderen. Kauwgom staat synoniem voor sportiviteit en frisheid. Uw logo op het pakje maakt het shoppen aangenamer, sust de kinderen en het past in elke broek- of jaszak. Kauwgom bedrukken is een klassieker, en klassiekers scoren altijd. Bij Allgifts.be vindt u een heel assortiment snoep dat u kunt laten bedrukken, een echte aanrader.

Bedrukte kauwgom voor een frisse boodschap

U kunt een en ander kwijt op een pakje kauwgom. Naast uw logo kunt u er data van een of ander evenement op laten drukken of de aankondiging van een nieuw snoepje. Uw promotie is werkelijk 'om op te eten'. Wat te denken als bedrukte kauwgom bij de uitgave van een kakelvers stripalbum in de boekhandel of als versnapering in eender welke showroom? Wat u ook verkoopt, laat een pakje kauwgom bedrukken als zoete reminder. Bij Allgifts.be maken we dit snoepje nog aantrekkelijker door het smaakvol en professioneel te bedrukken met uw logo.

 

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999