I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Verbinding
Ga naar de producten ()
14 producten

Computermuis met logo

De computermuis, vroeger konden we ons niet indenken dat dit ooit zou bestaan, en tegenwoordig zijn er meer dan 1000 verschillende varianten, we kunnen zelfs bijna niet meer zonder! Een draadloze computermuis, een computermuis met extra opties, standaard, groot, klein. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Bestel een computermuis met logo voor relaties en zorg voor de juiste klik.

Bedrukte computermuis voor uw relatie

Uit ons assortiment is iedere computermuis met logo te bedrukken. Wanneer u ervoor kiest de computermuis te bedrukken, zorgt u ervoor dat uw relatie uw bedrijf nóg langer herinnerd. Iedere keer wanneer de muis gebruikt wordt, gaat dit samen met een herinnering aan uw bedrijf. Het is zeer gemakkelijk om een bedrukking te plaatsen. U hoeft alleen maar uw logo of bedrijfsnaam te uploaden op onze site, en wij regelen de rest. De computermuis is zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen.

Waarom een bedrukte computermuis?

Een bedrukte computermuis zorgt niet alleen voor een langere herinnering bij uw relatie, ook omstanders die de computermuis zien, worden herinnerd aan uw bedrijf. Een computermuis is eigenlijk onmisbaar, en dus geschikt om uit te delen in iedere tijd van het jaar. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, dus er is altijd een computermuis die perfect aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf op onze website. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018