Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bagageweegschaal bedrukken

U kent het vast wel, u staat op het vliegveld klaar om in te checken. Maar dan slaat de twijfel toe, is de koffer niet te zwaar? Met de bagageweegschaal van Allgifts.nl hoeven u en uw relaties deze twijfel niet meer te doorstaan. U kunt namelijk thuis al de koffer wegen met behulp van de bagageweegschaal. Laat vandaag nog een bagageweegschaal bedrukken voor uw connecties.  

Bedrukte bagageweegschaal voor relaties

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die al jarenlange ervaring hebben met het bedrukken van bagageweegschalen. Doordat de weegschaal bedrukt wordt heeft uw relatie een langere herinnering aan uw bedrijf. Zelfs wanneer hij op vakantie gaat komt uw bedrijf nog een keer voorbij in zijn geheugen, wanneer hij voor de terugreis gebruik maakt van de bagageweegschaal. En dat is natuurlijk precies de bedoeling! Zeker weten dat er positief aan u gedacht wordt. Zo maakt u het tot een functioneel zomer geschenk. Kiest u voor een analoge of digitale bagageweger? En met of zonder powerbank geïntegreerd?

Bagageweegschaal bedrukken en uitdelen

Kinderen gaan op reis, volwassenen gaan op reis, opa’s en oma’s gaan op reis, mensen gaan op zakenreis. Kortom; praktisch iedereen reist. Of het nou een trip is van een half jaar of een weekendje weg naar de Veluwe. U kunt daarom de bagageweegschaal bedrukken en inzetten op zeer veel verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld op het vliegveld gaan staan om hier de bagageweegschalen uit te delen. Wanneer u hier een passende boodschap bij formuleert is uw originele actie compleet. Of wat dacht u van een leuke vakantiebeurs? Of wanneer klanten bij u een reisje hebben geboekt? Genoeg uitdeelmomenten!

Snel en gemakkelijk bestellen

U kunt snel en gemakkelijk zelf online bij Allgifts.nl bestellen. Het bestelproces verloopt snel en gemakkelijk. Heeft u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook even bellen: +31 (0)38 - 760 1900. Een andere optie is om te mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999