I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Lengte cm
Ga naar de producten ()

Bedrukte duimstokken 

Bent u werkzaam bij een bouwbedrijf? Of gewoon bij een bedrijf dat veel handige medewerkers in dienst heeft? Laat dan duimstokken bedrukken. Duimstokken worden ontzettend vaak gebruikt. Ze worden gebruikt om snel even iets op te meten, of echt voor grote klussen. Ofwel, duimstokken zijn een goed geschenk voor heel veel relaties. Laat daarom duimstokken bedrukken. 

Waarom duimstokken met logo ideaal zijn

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met duimstokken bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle duimstokken zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Duimstokken bedrukken voor relaties  

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan duimstokken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze kortere duimstok van één meter, deze duimstok van twee meter of deze stevige duimstok.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018