Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Schrijfkleur
Grip
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een laser pointer bedrukken: uw logo wijst waar het op staat

Laat een laser pointer bedrukken als relatiegeschenk en u maakt indruk. Als uw relatie een presentatie houdt en met een bedrukte laserpen uitleg verschaft, kan het publiek daarna vergast worden op een laserpen met uw logo op als dank voor de aandacht. Een presenter bedrukken is ook een fijne giveaway voor bezoekers van uw bedrijf, van zakenrelatie tot sollicitant. Ook voor allerlei evenementen zoals een bedrijven- of jobbeurs kunt u een presenter bedrukken. Het geeft een professioneel cachet aan uw merk.

Een presenter bedrukken en uw naam maakt naam

Als u een laser pointer bedrukken wilt, hebt u bij ons een ruime keuze. Bijvoorbeeld een 4 in 1 bedrukte laserpen waarmee men ook nog eens kan schrijven, een tablet kan bedienen en licht ziet in de duisternis. Of u laat een presenter bedrukken die tegelijkertijd een USB stick is, waarin men dan de inhoud van de presentatie kan opslaan. Mooi gepresenteerd in een geschenkdoosje of met een handig karabijnhaakje: een geschenkje waar niemand ongevoelig voor blijft. U kunt tegelijk een handige lanyard of keycord erbij schenken, wat uw logo nog meer zichtbaarheid garandeert.

Een bedrukte laserpen: een innovatieve eyecatcher

Een presenter bedrukken: ideaal als u scholen, hogescholen of universiteiten bezoekt. Een handig hulpmiddeltje voor het lerarenkorps en de proffen. Maar u kunt ook een laser pointer bedrukken met ingebouwd UV-licht om vals geld te detecteren. Niet alleen kassapersoneel bewijst u daarmee een dienst, maar zowat iedereen. U kunt met een bedrukte laserpen kortom iedereen plezieren, wat het een veelzijdig relatiegeschenk maakt. Bij Allgifts.be zorgen we voor een perfecte presentatie van uw logo op dit kleinood zodat uw naam binnen de kortste keren gemaakt zal zijn.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999