Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Diameter opgeblazen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Opblaasbare artikelen bedrukken

Uw reclame in de Middelandse Zee laten dobberen? Dat kan met een opblaasbaar artikel zoals een luchtbed of een zwemband. Onopgeblazen erg compact en opgeblazen heeft het een groots effect!

Opblaasbare artikelen bedrukken: een tweede adem voor uw promotie

Weinig dingen in het leven zijn gratis. Een van de belangrijkste gelukkig wel: lucht. Wanneer u opblaasbare artikelen bedrukken laat is het aan uw relaties om lucht aan uw promotiecampagne te geven. Het voordeel van opblaasbare artikelen is dat ze in een klein formaat uit te delen zijn. Als ze dan daadwerkelijk hun doel gaan dienen heeft uw logo een volumineuze achtergrond die goed opvalt en dus uitstekend promotioneel werk verricht. Met opblaasbare artikelen hebt u voor weinig geld een relatiegeschenk van een serieuze omvang.

Bedrukte opblaasbare artikelen: uw logo leven inblazen

Voor de hand liggende opblaasbare artikelen bedrukken, zoals een strandbal, geven uw logo altijd bekijks op drukke stranden en andere vakantiebestemmingen. U kunt er ook voor kiezen om uw relaties wat comfort te bezorgen door ze een handig opblaasbaar kussen te geven voor tijdens de vliegtuigreis. Luchtbedden, zwembanden, maar ook opblaasbare clapsticks om festivals en sportwedstrijden op te luisteren: het zijn allemaal stevige promotiemiddelen waarop u uw logo in het lang en het breed kwijt kunt.

Opblaasbare artikelen bedrukken: promotie met een lange adem

Bekijk het zo: hoe meer lucht uw relaties geven aan uw promotie, hoe groter uw logo letterlijk wordt. Hoe groot uw logo ook wordt, dankzij de goede zorgen van Allgifts.be zal het zijn gestileerde, kwalitatieve zelf blijven. Onze specialisten, die uw logo hebben omgezet naar gevectoriseerd artwork, weten van wanten en zorgen ervoor dat uw luchtig relatiegeschenk zijn boodschap helder blijft uitdragen. Daarnaast kunt u rekenen op een transparante, allesomvattende service. Bestellen kan zonder account, een proefdruk overtuigt u van de kwaliteit, zodat u met een gerust hart tot de bestelling kunt overgaan.

9
2086 Beoordelingen
9 Op basis van 2086 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999