Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Een spaarvarken bedrukken: een investering die opbrengt

Jong geleerd is oud gedaan. Kinderen en hun ouders kunnen uw voorzienigheid wel waarderen als u een relatiegeschenk in de vorm van een bedrukte spaarpot weggeeft. Een blik op deze giveaway die uw logo draagt en ze worden direct herinnerd aan de gulle schenker ervan. Tegelijk geeft u er een subtiele hint mee dat de gespaarde centjes terug kunnen geïnvesteerd worden in een product van uw merk. Zo is de cirkel mooi rond. Spaarpotten bedrukken in deze economisch onzekere tijden is een van de weinige investeringen die zichzelf terugverdienen.

Een bedrukte spaarpot voor wie het kleine eert

Kleingeld dat los in de zakken zit. Soms lijkt de wasmachine wel op een spaarpot. Helaas draagt die niet uw logo. Geef een bedrukte spaarpot mee aan de mensen en u kunt er zeker van zijn dat deze zijn plaatsje krijgt in huis. Eigenlijk maakte het niet uit in welke branche u opereert: de boodschap komt altijd aan. Een spaarvarken bedrukken is een lonende strategie voor elk merk. U bent een producent die begrepen heeft dat elke euro telt en dat is iets wat uw klanten appreciëren. Ook leuk om alvast te sparen voor de volgende vakantietrip. Wat vrijetijd en outdoor betreft zit u bij Allgifts.be trouwens ook op rozen.

Een spaarvarken bedrukken: een huisdier dat overal welkom is

Een grappig roze biggetje, een bedrukte spaarpot in keramiek of voor de nieuwsgierigen, een doorzichtig exemplaar: speels en nuttig. U doet er iedereen plezier mee, van werknemer tot toevallige passant. Een relatiegeschenk dat opbrengt voor beide partijen: een duidelijke win-win situatie. Alle relatiegeschenken bij ons zijn doordrongen van deze filosofie: handige hulpjes voor de klant, onweerstaanbare promotie voor uw merk. Met Allgifts.be hebt u een partner met 20 jaar marktervaring, dat scheelt.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999