Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Badeendjes bedrukken: een spetterend idee

Jonge ouders weten het maar al te goed: het is vaak een hele toer om de kleinsten in het bad te krijgen. Help hen een handje en laat badeendjes bedrukken. De kindjes kunnen niet wachten om ermee in bad te gaan spelen, uw logo dobbert vrolijk in het rond en de ouders zullen u bedanken met een warme herinnering aan uw naam en een volgend bezoek. Ook als gewoon badkameraccessoire is een bedrukt badeendje leuk om te zien. Het geeft een frivole toets aan de badkamer, zodat iedere dag alvast met een glimlach begint.

Badeendjes bedrukken: dolle pret met uw logo.

Doe eens gek met de kerst en geef uw personeel een leuk bedrukt kerstman badeendje. Hilariteit verzekerd, want dit is iets wat men aan iedereen laat zien. Twijfelt u aan de populariteit van dit relatiegeschenkje, kijk dan maar eens naar de grote toeloop van de kleinsten op de kermissen bij de kermiseendjes. Laat klassieke badeendjes bedrukken, waar u trouwens elk logo op kwijt kunt, eender wat u verkoopt, en uw naam maakt furore. Bad accessoires vinden heel snel hun vaste plaatsje in de badkamer, tot tevredenheid van uw relaties en jolijt van de kinderen.

Bedrukte badeendjes: propere reclame

Uw speelse relatiegeschenk in de vorm van een badeendje is natuurlijk een ideale weggever als u toilet- en badkamerartikelen verkoopt. Ze zijn echter ook heel fijn in te zetten om bijvoorbeeld de naam van een ziekenfonds aantrekkelijk en toegankelijk in beeld te brengen. Wat u ook verkoopt: geef er een bedrukt badeendje bij en de interesse is gewekt. Om uw logo er piekfijn op te zetten, rekent u terecht op het vakmanschap van Allgifts.be. Wij maken van uw badeendje een relatiegeschenkje dat altijd komt bovendrijven.

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999